Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozott már valaki reptéren?...

Dolgozott már valaki reptéren? Check-in ügyintéző, utas-és poggyászátvizsgáló?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a repteret és szívesen dolgoznék ott.

Viszont kíváncsi lennék véleményekre, azoktól , akik ott dolgoztak már ezekben a munkakörökben (persze más vélemény is jöhet).

Kell angol tudás azzal nincs is baj szerencsére.

Arra is kíváncsi lennék, hogy a műszakok mikor vannak? Sokat kell túlórázni? Hogyan oldottátok meg a bejárást(reptéri busz, kocsi, vonat akármi).

A bejárás lenne a legnagyobb problémám, mivel nem Pest megyei vagyok és fel kéne költöznöm, hogy ott dolgozhassak (21 éves vagyok, dolgoztam már, de most laknék először egyedül, szóval ezért is kockázatos, ha felköltözök és kiderül, hogy nem is annyira jó mint ahogy azt leírták)

Azt sem tudom, hogy hova költöznék megmondom őszintén. Ez a legnagyobb probléma az egészben. Van jogsim, de kocsim nincs, szóval a reptéri busz közelében kellene laknom(mármint a megállók közelében, 200E)

Természetesen olvastam az álláshirdetést, de személyes vélemények érdekelnének. Mindenre is kíváncsi vagyok:)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

#Budapest #munka #repülőtér #Ferihegy #Budapest Liszt Ferenc repülőtér #Check-in ügyintéző
2024. jún. 13. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Hmmm reptéri meló. Ezen már én is elmelkedtem.
2024. jún. 13. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyagilag nem érné meg ha lakást is kell bérelni.
2024. jún. 14. 01:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így gondoltam mint te, mármint hogy szeretem a reptereket, meg biztosan érdekes munka, ezért jelentkeztem az utas -és poggyászátvizsgáló munkakörre. Ahhoz, hogy munkába állhass, ezt megelőzi egy kb egyhónapos nemzetbiztonsági átvilágítási folyamat, meg van egy szigorú egészségügyi és szakmai alkalmassági követelmény. Extrém figyelem, monotonitástűrés és gyorsaság kell hozzá, színárnyalatokat, formákat, bármi ami fegyverként használható vagy veszélyes lehet, kell a monitoron hőkép és forma alapján felismerned. Busszal be lehet járni, a beosztás teljesen random, túlóra, változás bármikor lehet a helyzet függvényében, kiemelt szezonokban pl nyár, ünnepek szabadság nincs. A betanulási időre, ami azért több hét, meg több vizsga, kb bérminimum. Én az állásinterjú második fordulójában megköszöntem a tájékoztatást, és eljöttem.
2024. jún. 14. 06:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Érdekes nem is sejtettem volna, hogy van ilyen. Mondjuk érthető, hogy miért kellenek ezek.

Ez a nemzetbiztonsági átvilágítás mit takar egyébként?

Köszönöm a válaszokat egyébként!

2024. jún. 15. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
Ha vannak egyetemi tanulmányaid/folyamatokban vannak/tervezel akkor megpróbálkozhatsz valamelyik légitársaságnak az adminisztrációs részén dolgozni. Fél évvel ezelőtt pl Korean Air-nél voltak nyitott pozik. (iroda reptéren belül található)
2024. júl. 16. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!