Néztem egy állást, ahol megadott önéletrajz mintát kell kitölteni, pl. születési helyet, időt, nemet, családi állapotot, anyja nevét, gyerekek számát kérnek benne, megadnátok ezeket vagy inkább üresen hagynátok?
Figyelt kérdés
Lehet csak nekem furcsa, de eddig ilyen adatokat sosem írtam bele az önéletrajzomba.jún. 13. 07:54
2/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy milyen helyre pályázol, mert ezeket az adatokat amúgy meg kell majd adni szerződéskötéskor, lehet hogy csak ezt akarják megspórolni, bár tény hogy én se írtam még a saját adataimon kívül pl a gyerekekről semmit egy pályázatba sem.
3/7 anonim válasza:
Persze. Bankkártyaszámot és CVV kódot nem akarnak?
Ez nem álláshirdetés, hanem csalási kísérlet.
4/7 anonim válasza:
Én biztos hogy nem adnám meg pl a családi állapotomat vagy gyerekeim számát. Rohadtul semmi közük hozzá.
6/7 A kérdező kommentje:
A ksh oldalán néztem ki egy állást, csak nem adathalászat, de fura, hogy ilyenek kérnek előre, pl. ha beírom hogy van gyerekem, akkor be se hívnak. Eddigi munkahelyeimen sosem kérdezték a családi állapotom se.
jún. 13. 08:41
7/7 anonim válasza:
Lehetséges hogy elbírálásnál negatív ha van gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!