Jogi állások nevű facebook csoportról vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 12:10
1/3 anonim válasza:
Találhatsz benne hasznos tanácsokat, álláslehetőségeket, de rengeteg a megmondóember aki szerint kezdő jogász (főleg ügyvédjelölt, de más se) minimálbérnél többet ne akarjon keresni, elvégre még nincs tudása így mire fel, meg home office-t se érdemelnek mert akkor nem dolgoznak stb.. Nekem ezen arcok miatt ment el a kedvem a csoporttól és kerestem máshol munkát (találtam is), mert utálom a nagyképű bunkó barmokat, akikkel tele van az a csoport 🙃
2/3 anonim válasza:
Egyetértek. Önelégült megmondóemberből nincs hiány benne. Nekem az egyik ismerősöm is gyakran osztotta az észt régen mint jómódú, tekintélyes jogász, és kifejezetten élveztem, mikor nemrég jól kiosztották többen is, amiért egy ártatlan, érdeklődő posztra a maga stílusában reagált. Én épp állást keresek, sajnos elég régóta, de a három nagyhatalmú adminisztrátor nőszemély már több mint egy hete kéretlennek jelölte a bejegyzésemet, holott semmi kéretlent nem tartalmazott, tucatjával látok ugyanolyan hirdetéseket nap mint nap a csoportban. Mindhárom libának írtam, nyilván válaszra se méltattak. Elkeserítő az ilyen hozzáállás. Mondhatni utolsó szalmaszálként próbáltam volna ott állást találni, de még ezt is ellehetetlenítik.
3/3 anonim válasza:
Amiket itt leírtatok, szerintem kb mindenféle álláskereső csoportra, meg szakmai csoportra pontosan igazak és rá illenek 😃
Vagyok tagja könyvelő, bérügyi, számviteli, irodai szakmai fórumos, illetve állásos csoportnak is
Mondjuk tény, hogy egy pályakezdő sutyerákként bizony én magam is fogom a fejem, hogy szakmába dolgozó bérszámfejtő munkaügyes emberek milyen nonszensz kérdéseket tesznek fel, ami kb szakmai alaptudás kéne hogy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!