Mi az oka annak, hogy nem akarok dolgozni és tanulni?
Nem akarok semmit az élettől. Nem vágyom munkára, fizetésre, saját autóra, házra meg a többi banális dologra.
Ha most azt mondanák, kiraknak az utcára, mennék is, felfutnék a 10. emeletre és leugranék. Nem okoz nekem semmi sem örömöt.
Számomra nyűg az állandó pénzhajhászat, küzdelem, társadalomba való beilleszkedés, és még sorolhatnám.
Én el nem tudnám képzelni, hogy egyáltalán vágyjak valamire. Mi a jó ebben? Abban? Nálam nem kapcsol be semmi. Kéne? Vagy másoknál sincs meg ez a szikra? Tényleg örülnek az emberek annak, hogy tanulhatnak, hogy dolgozhatnak? Mivel jobb, mint éhen halni? Tényleg nem látom át. Sosem értettem, hogy miért KELL megfelelni a “normáknak.”
Depressziót ne vesse fel senki, gyerekkorom óta ilyen vagyok.
Normális választ nem sikerült kapnom, hanem mindenki jött a saját frusztrációjával, ez szomorú.
10# 5-6 évig bírták eddig a telefonjaim, immár a 3. van jelenleg, ami szintén nem okozott csalódást. Ha évente elromlik a telefonod, akkor az valami ritka sz.r vétel volt. Internetkapcsolatra ma már szükség van, szüleimnek jobban kell, mint nekem, de tény hogy megszoktam ezt a mai kényelmet, hogy bármire rá lehet keresni és informálódni. Meleg víz kell, hogy mosogatni tudjak. Divatos ruha nekem nem kell, nem is értem honnan szedted ezt. Na meg frizura? Heti egy hajmosásom sampon adagja ennyire számottevő? Kihagytam a kérdésemből, hogy nyugdíjat kapok, így a havi kaja költség ingyen van. Ami plusz rám fizetés az az, amit ténylegesen magamra használok, áram, víz, stb. Mindent összevetve saját zsebből kb 8 ezret fizetnek rám havonta, ami nekik is megéri, mivel ebédre és rendre jönnek haza a munkából.
Ez a kérdés nem arról szól, hogy miből élek. Én vagyok a hülye, hogy azt hittem az emberek tudnak szöveget értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!