Ingatlanügynökként mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Most láttam, hoyg egy régi ismerősöm az étteremvezetői állását hagyta ott és elment ingatlanügynöknek. Ennyire jól keresnek? Úgy tudtam, hogy a vendéglátósok nagyon jól keresnek, legalábbis a pincér, szakács ismerőseim eléggé. Gondolom az étteremvezető se kivétel.2024. jún. 11. 16:56
1/4 anonim válasza:
Jutalékos rendszerben dolgoznak.
0Ft-tól a határ a csillagos ég.
2/4 anonim válasza:
Nekem havi olyan 1.5 es 2 kozott hoz
3/4 anonim válasza:
Ahogy az 1-es válaszoló is írta. Az ügynökpiócák legalább fele mellékesben csinálja, keres átlagban havi 100 ezret az éjjeliőr, matektanár, buszvezető stb. főállása mellett. Ha épp ráér, akkor meghirdet a rendszerből a hirdetőrobottal 100 ingatlant és várja a madarakat. Aztán vannak akik ráfekszenek, hívogatják a magánhirdetőket, gyűjtik a megbízásokat és mutogatják a portékát, összeszednek havonta egy átlagos fizetésnek megfelelő összeget, kb 4-600 ezret, amiből még lejön némi adó, telefon, kocsi. A hirdetéseket ált az iroda fizeti. És van az ügynökök nagyjából 5-10 százaléka, akik piócaként tapadnak minden ismerősre, rokonra, mint az MLM ügynökök. Ehhez persze erős gyomor kell, de így elég jól lehet keresni. Ha mellette még vannak olyan vállalkozó ismerősök is (építtetők, veszek-felújítok-eladok nepperek), akiket be lehet hálózni, akkor havi 1 millió felett keresnek átlagban.
4/4 anonim válasza:
Amennyit értékesíteni tudsz. Tudtommal jutalékos alapon működik a rendszer, én is gondolkodom rajta, hogy mellékseként ezt kellene csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!