Ha felmondok próbaidőm utolsó napján,akkor maradhatok meg a hét végéig vagy par napig dolgozni ,hogy egyik napról a másikra ne hagyjak boritsam meg a többiek beosztását?
Ugye volt több kollégám akik próbaidő alatt felmondtak pl hét elején és nem egyik napról a másikra mentek el hanem mondjuk a hetet végig dolgozták.
Nah ha már nekem holnap van az utolsó napom a próbaidőmből és felmondok, akkor a hetet még végig dolgozhatom hogy ne hagyjam semmiben a csapatot?
"Ezt rosszul tudod! Próbaidő alatt is mondhatod a főnöknek, hogy te felakarsz mondani, "
A fel akarok (majd) mondani próbaidő alatt (de nyilván még nem tettem meg), és a felmondtam a munkaviszonyt (megtettem), két teljesen különböző dolog.
Ne keverd őket! A majd szándékozom, valamint a megléptem között hatalmas különbség van.
Ha felmondtál (közölted a felmondásod a munkáltatóval), akkor az nem holnap, vagy 1 hét múlva lesz. Aznap megszűnik a munkaviszonyod. Pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!