KezdƑoldal » Üzlet Ă©s pĂ©nzĂŒgyek » Karrier, fizetĂ©s » Egy nagy đŸ’©-nak Ă©rzem magam,...

Egy nagy đŸ’©-nak Ă©rzem magam, mert nem sikerĂŒl az ĂĄllĂĄskeresĂ©s. Mi ebbƑl a kiĂșt?

Figyelt kérdés
Van egy jĂł CV-m, amivel be is szoktak hĂ­vni interjĂșkra, amik egyĂ©bkĂ©nt jĂłl is szoktak sikerĂŒlni, mert ĂĄltalĂĄban 2-3 körön is tĂșljutok, de utĂĄna mintha valami elƑre kĂłdolt törvĂ©nyszerƱsĂ©g lenne, mindig jön az auto mail vagy a magyarĂĄzkodĂĄs, hogy sorry, de nem veled folytatjuk vagy sorry, de betöltötte egy belsƑs vagy csak simĂĄn leveszik a karrier oldalrĂłl a pozĂ­ciĂłt, mintha sose lĂ©tezett volna. ValĂłszĂ­nƱleg nagy hĂĄtrĂĄny lehet, hogy kezdƑ vagyok, gyakorlatilag mĂ©g az egyetemi padbĂłl sem ĂĄlltam fel hivatalosan (vĂ©gzƑs vagyok). HĂŒlye nem vagyok, mert teljesĂ­tettem mĂĄr sima HR interjĂșt is, meg technikait is, tehĂĄt nem vagyok egy Ă©rtelmetlen ember, csak valahogy mindig közbejön egy mĂĄsik, aki szebb, jobb, okosabb, csĂłkosabb, belsƑs stb. Nagyon megterhel lelkileg, mert mindig jĂł tanulĂł voltam, most is tele lennĂ©k motivĂĄciĂłval, hogy fejlƑdjek, van eszem is, tehĂĄt nem lenne egy lehetetlen kĂŒldetĂ©s Ășj dolgokat elsajĂĄtĂ­tanom, de egyszerƱen nem kellek. MĂĄsodik, harmadik kör utĂĄn jĂłl gondolom, hogy ilyen tĂ©nyezƑk miatt utasĂ­thatnak el? TĂ©nyleg egy đŸ’©-nak Ă©rzem mĂĄr magam.

2024. jĂșn. 10. 17:31
1 2
 11/19 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Nagyon nehĂ©z idƑszak ez most nekem.
2024. jĂșn. 17. 16:44
 12/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
A magyar munkaerƑpiac egy đŸ’©
2024. jĂșl. 2. 16:46
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 13/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
NĂĄlunk pĂ©ldĂĄul gyakori hogy mĂĄr rĂ©g megvan kiĂ© lesz az ĂĄllĂĄs de a HR miatt muszĂĄj meghirdetni Ă©s interjĂșztatni is. Tökmindegy hogy esetleg jobb aki jelentkezik de a pozi mĂĄr fix kiĂ© lesz.
2024. jĂșl. 2. 20:35
 14/19 A kĂ©rdezƑ kommentje:
InterjĂșztatni miĂ©rt muszĂĄj?
2024. jĂșl. 2. 22:04
 15/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Ezt Ășgy hĂ­vjĂĄk, hogy patkĂĄnykodĂĄs. Persze sok mindenre rĂĄ lehet fogni, ez lehet vĂĄllalati irĂĄnyelvek,jogi elƑírĂĄsok, tartalĂ©k jelölt stb...
2024. jĂșl. 2. 22:12
 16/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
ElƑfordult, hogy ki sem Ă©rtesĂ­tettek. AztĂĄn 2 ÉV mĂșlva szĂłltak, hogy menjek. SzĂłval, lehet, hogy talonban vagy azĂ©rt.
2024. jĂșl. 3. 10:28
 17/19 anonim ***** vĂĄlasza:

14

Van szektor, ahol kötelezƑ.

2024. jĂșl. 3. 10:28
 18/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Semmit nem írtål arról, hogy melyik egyetemre, milyen szakra jårsz, milyen pozíciókra jelentkezel, az orszåg melyik végében?

SimĂĄn lehet, hogy egy tĂșltelĂ­tett munkaerƑpiaci szegmensben prĂłbĂĄlkozol sokadmagaddal 1-1 nyitott pozĂ­ciĂłra, Ă­gy nemcsak te vagy elutasĂ­tva, hanem ugyanott a jelentkezƑk mondjuk 97%-a is. Érted?

2024. jĂșl. 3. 11:41
 19/19 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

JellemzƑen az egyetemeken a legjobbaknak valĂłszĂ­nƱleg mĂĄr több hĂłnappal vĂ©gzĂ©s elƑtt a sajĂĄt tanĂĄraik, professzoraik szereznek, kĂ­nĂĄlnak pozĂ­ciĂłt, adnak ajĂĄnlĂĄst, stb..

Egy mĂĄsik rĂ©szĂŒknek a csalĂĄdja szerez munkĂĄt, megvan hovĂĄ mehet, ha vĂ©gzett, a többieknek meg marad a szabad verseny, lehet pĂĄlyĂĄzni.

NĂĄlunk legalĂĄbbis az egyik gazdasĂĄgi egyetemen Ă­gy volt, több barĂĄtom elhelyezkedett a fenti mĂłdok valamelyikĂ©n vĂ©gzĂ©s elƑtt, utĂĄn gyorsan.

2024. jĂșl. 3. 11:47
1 2

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!