Egy nagy đ©-nak Ă©rzem magam, mert nem sikerĂŒl az ĂĄllĂĄskeresĂ©s. Mi ebbĆl a kiĂșt?
MunkĂĄltatĂłi oldalrĂłl hadd Ărjak. NĂĄlunk mindig igaz, amit a vĂĄlasz emailben Ărunk, hogy betöltötte mĂĄs. Ez az igazsĂĄg, mĂĄs egyszerƱen jobb volt MOST nĂĄlad.
Ez nem a te hibĂĄd, ezer oka lehet: több a szakmai tudĂĄsa, jobb a nyelvtudĂĄsa, jobban sikerĂŒlt a teszt feladata (nĂĄlunk mindig van szakmai teszt), neves egyetemen vĂ©gzett, kollĂ©ga ajĂĄnlotta be, belsĆs munkatĂĄrs jelentkezett hirtelen, fizetĂ©si igĂ©nye jobban beleillik a keretbe stb. stb.
De a legfontosabb a szakmaisĂĄg utĂĄn: szimpatikus. Nem nekem, nem Ă©n döntök, hanem az, akivel dolgozni fog, a leendĆ fĆnöke. Ha Ć nem Ă©rzi a "szikrĂĄt", hiĂĄba jĂł a jelölt teszt feladata, nem Ćt fogja vĂĄlasztani.
LĂĄtod, mennyire szubjektĂv? Nem feltĂ©tlenĂŒl te tehetsz rĂłla.
#5 nem azĂ©rt, hanem mert a GYK-nak van egy kĂŒlön GYöKĂ©r szekciĂłja, akik Ă©sz nĂ©lkĂŒl minden vĂĄlaszt lepontoznak. Az elmĂșlt hetekben ez a jelensĂ©g felerĆsödött.
KĂ©rdezĆnek: ne lĂ©gy tĂŒrelmetlen, az mĂĄr jĂł jel, ha sok helyre behĂvnak, elĆbb-utĂłbb majd össze is jön. Esetleg azon gondolkozz el, hogy nem csinĂĄltĂĄl-e valamit (szerinted) rosszul azokon az interjĂșkon, ahol nem jutottĂĄl tovĂĄbb. (Lehet, hogy nem, mint ĂrtĂĄk is, de lehet, hogy tudsz rajta javĂtani.)
Ăn volt hogy hĂłnapokig vĂĄrtam egy lehetĆsĂ©gre, de nem bĂĄntam meg. Ha mĂ©g be sem fejezted az iskolĂĄt, plĂĄne nem kell kapkodnod.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!