Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multihoz jelentkeztem. Mit...

Multihoz jelentkeztem. Mit takar a background check?

Figyelt kérdés
jún. 9. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
😱😱😱🫣🫣🫣
jún. 9. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ. Általában referenciák bekérése a korábbi munkáltatóktól.
jún. 9. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Szondazas lesz
jún. 9. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Testüreg vizsgálat lesz, nem véletlen van ott a "back" szócska...
jún. 10. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Legtöbbször csak referenciák. Ha valami specifikusabb pozícióra jelentkezel (mittomén, mondjuk MLRO, de gondolom, akkor tisztában lennél ezzel), akkor kérhetnek le adatokat globálisan büntetlen előéletről, de az tényleg ritka.
jún. 10. 11:19
 6/7 Hintalow ***** válasza:
40%

Lemeózzák anydeskkel, hogy milyen háttér van beállítva az otthoni gépeden az asztalon 😀

Szóval csak semmi nagycsöcsös anime lányka ☝

jún. 10. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Általában az előző munkáltatókat csekkolják le olyan 5 éves intervallumban, igazából csak azt nézik, hogy ott dolgoztál-e és nem követtél-e el valami törvénybe vagy iparági szabályozásba ütközőt.

Vannak különösen szenzitív pozik ahol ennél mélyebbre is áshatnak, nekem pl volt olyan, hogy az egyetemig visszamentek, hogy tényleg onnan van-e a diplomám. Bekérhetnek erkölcsi bizonyítványt is.

jún. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!