Miért nem akarnak felvenni szinte sehova dolgozni?
Elképzelhető hogy veled van a baj a 8 év tapasztalat ellenére.
- gyenge az önéletrajzod
- a tapasztalatod nem releváns a munka szempontjából
- találtak tőled jobbat
- magas a bérigényed
A 20 CV-ből 4 interjú az nem rossz arány! A szakmát, amire jelentkezel elárulod?
A gondok ott kezdődnek, hogy pasi vagy. És amikor sokan keresnek munkát, akkor a nőknek áll a világ. Sajnos ez van.
Ezen felül lehet, hogy egyszerűen csak nem voltál szimpatikus. Az állásjelentkezők hajlamosak azt hinni, hogy a kompetenciájuk, szakértelmük, tapasztalatuk és az interjún adott ügyes válaszaik a legfontosabbak, pedig sajnos nem. Hanem a kémia. Hogy szimpatikus vagy-e.
4x nem voltál az, ez előfordul. De ugye nem is akarsz ott dolgozni, ahol nem voltál szimpatikus?
Keresgess tovább.
#12 Targoncás vagyok (lennék). Szerintem ebben a munkakörben a férfiak vannak többségben. Sosem borítottam árut, nem mentem át senkin/semmin. Szimpátia: lásd az előző válaszom.
#13 A "Gecci egy helyzet van" mondatod kifejtenéd bővebben? Bár sejtem mire gondolsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!