Hogy van ez a munkanélküli ellátás?
Sziasztok! Május 23.-án regisztráltam, 06 05.-én kell mennem ilyen előadás félére akkor kell vinnem számlaszámot és a bizonyítványom. Akkor 6. hóban kapok egyáltalán munkanélkülit?
És valószínűleg találtam munkát, akkor a fennmaradó részt hogyan és mikor fizetik ki? Még sose voltam munkanélküli
A regisztráltál mit jelent? Megállapítottak ellátást? Jogosult vagy a pénzre? Mindenesetre amíg nem vitted be a papírjaidat, addig nem fognak utalni.
A fennmaradó összeg 80%-ához majd az új munkahelyednek kell kitölteni egy papírt. Kérdezd meg, mikor 5-én mész, hogy pontosan hogy működik (nekem rögtön adták is a kitöltendő papírt), de nem kell mondanod, hogy már van új helyed.
Azt jelenti hogy regisztráltam, mivel nem volt még dolgom a munkaügyivel mert suli után rögtön dolgoztam be kellett regisztrálni. Még nem állapították meg mert szerdán mennem kell vissza, de gondolom megkapom mivel 2 évem van bedolgozva.
Azért kérdeztem hogy mikor adják ki egybe mert hogy ne essen ki hónapom pénz nélkül. Azt mennyi idő mire utalja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!