Mi ez a fizetetlen próbanap mánia?!?!?!
Több munkahelyre is jelentkeztem,ahol azt mondták hogy INGYEN próbanapot kell bevállalnom és majd eldöntik hogy kellek-e,ennyi erővel akkor 30 napra 30ember megy próbanapra??
Van erre vonatkozó törvény?
Járt már valaki így??
Igen, jártam így:) Ez van sajnos. A mai világban sok a gazember.
24/L
Röhej, hogy milyen szabálytalanságok vannak. Még szerencse, hogy nem tudom, hogy melyik cég hív be munkába "próbanapra" meg "próbaórákra" embereket dolgoztatni.
A munkaszerződés próbaidőre vonatkozó része ezt jelenti. A szerződés aláírása előtt NEM veheti fel a munkát, és ha felvette a munkát, azért őt díjazás illeti meg.
A kizsákmányolás, kizsigerelés az nagyon működik nálunk sajnos. Persze tudom, hogy minden "fegyver" két élű, de azért álljon meg a menet!!
19:53
Sajnos nem tudom,melyik cég lehettek,de az ilyet értelmes ember nagy ívben elkerüli!A te céged hallott már állásinterjúról meg önéletrajzról?Nos,azok alapján már egy valamire való cégvezetőben már ki kell hogy alakuljon a kellő kép arról,hogy a munkavállaló vajon alkalmas lehet-e vagy sem?Nincs olyan,hogy próbanap,meg próbahét!!
Gondolod,hogy az álláskeresőre nem igaz a mondás,hogy az idő pénz???!
Utolsó kettő:
Igazatok van mindenben!!!
Mi dolog az hogy szerződés nélkül ingyen dolgoztatni valakit?!
Jól meg kellene büntetni az ilyen cégeket!!!
Szerintem az ilyen legtöbb cég építőipar és vendéglátás!
Persze 2-3órára és nem dolgozik semmit... :D
Vicc!
Engem nem tudnának ilyennel be etetni!
Különben is 2-3óra alatt mi derül ki egy emberről?
Semmi!!!!!!!!!!!!!!!!
"befogadná-e a csapat, a vendégekkel kedves-e stb "
Vendéglátás!!!
Mit várhat az ember egy ilyen vállalkozótól!?
Persze van kivétel,de nagyon kevés.
Referencia?
Az többet ér mindennél!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!