Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meghaladja Magyarországon a...

Meghaladja Magyarországon a havi netto jövedelmed az 500.000 forintot?

Figyelt kérdés

2024. jún. 1. 12:32
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
#30 mit kell latni pontosan? En ugy latom a 30 valaszbol kb. 2 az, ami egyertelmu troll valasz, a tobbi mind realis.
2024. jún. 2. 10:59
 32/58 anonim ***** válasza:
24%
#25: Biztos szoftverfejlesztő vagy ilyen írással meg stílussal.:D Inkább valami rejtett erőforrás lehetsz...
2024. jún. 2. 11:09
 33/58 anonim ***** válasza:
#26: Köszi nekem a méltóságteljes élet megadatott veled ellentétben.:) Míg a négykarikás gyárban vagyok robottechnikus addig nem panaszkodom. Na meg én nem a fizetésemmel hencegek egy anonyim oldalon, mint itt pár szerencsétlen. Van mit felmutatnom bőven az életben és az nem a pénz,beeee....
2024. jún. 2. 11:13
 34/58 anonim ***** válasza:
74%
#32: Vezető szoftverfejlesztő vagyok egyébként, de elég sokan javasolják, hogy lépjek még feljebb valamilyen solution architect irányba.
2024. jún. 2. 11:17
 35/58 anonim ***** válasza:

#34: Ott ennyire keveset fizetnek, hogy a millió feletti fizetés ennyire hihetetlen? Olyan nagy karrier akkor mégsem lehet.

"Van mit felmutatnom bőven az életben"

Miket? Mondanál párat? Van feleséged, ezt már tudjuk, ezen kívül.

2024. jún. 2. 11:18
 36/58 anonim ***** válasza:
Természetesen gondoltam. Én megmondom őszintén cigó szoftverfejlesztőt még nem láttam itt sántít ez az egész...
2024. jún. 2. 11:19
 37/58 anonim ***** válasza:
#36: A rasszizmus az alacsony társadalmi rétegek jellegzetessége. Hol vagy Te technikus...?
2024. jún. 2. 11:22
 38/58 anonim ***** válasza:
Az akkor nem jön, hogy mi az a rengeteg dolog, amit fel tudsz mutatni?
2024. jún. 2. 11:28
 39/58 anonim ***** válasza:
@36 Tök más válaszoló vagyok, de ez amúgy nyilván azért van, mert vagy nem ilyen területen dolgozol vagy valami jóskabété kkv-nál. Van roma kollégám fejlesztési, BI, data science, database engineering területeken is és még csak nem is valami gigamultunál dolgozom.
2024. jún. 2. 11:36
 40/58 anonim ***** válasza:

"és még csak nem is valami gigamultunál dolgozom"

En gigamultinal dolgozom jelenleg is, de sehol nem talalkoztam meg roma fejlesztovel.

Melyik cegnel dolgozol?

2024. jún. 2. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!