Ha nem infós szak, akkor lehetetlen a home office?
Rengetegszer láttam már, hogy ha nem informatika szakot tanulsz, akkor szinte lehetetlen home office-t szerezni, ez valóban igaz? Szóval ilyen
gazdálkodási és menedzsment
pénzügy és számvitel
emberi erőforrások
e szakokkal lehetetlen (vagy nagyon nehéz) volna?
Nem igaz: matematikusként, fizikusként, közgazdászként, statisztikusként, bármilyen kutatói végzettséggel könnyedén találsz full HO állást.
Amiket viszont felsoroltál azok értéktelen büfészakok, még normálisan fizető bejárós állást sem egyszerű találni velük.
@2 Szerinted pénzügy számvitelen nem közgazdászokat képeznek? :D
Mindig ilyen fél éve dolgozó junior deveknek szokott ekkora szája lenni, közben meg többet keres náluk az összes kontroller.
"Mindig ilyen fél éve dolgozó junior deveknek szokott ekkora szája lenni, közben meg többet keres náluk az összes kontroller."
3 éve dolgozom Data Scientistként alkalmazott matematikus végzettséggel, teljes home officeból, br 1,4 millióért + cafeteria / rezsitámogatás / év végi bónusz és prémiumok 1-1 release után. Egy jelentéktelen kontroller meg sem közelíti a fizetésemet se a tudásomat, pedig még csak idén lettem medior.
7: mert mindig jönnek az olyanok, mint a 6-os. Ami ha igaz is, akkor sem releváns a kérdéshez a 99%-a. Lehet, hogy jó szakember, lehet, hogy jó részünk csöves hozzá képest, de emberileg nagyon üres.
Amúgy ahogy más is írta maga a számítógép a kulcs. Ha a munka teljesen online központú, akkor esély lesz rá. Én IT-ban dologozom jelenleg és állást keresek, de legtöbb toborzó, HR-es, stb. a nappalijából interjúztat.
Aki marketinges, szövegíró, stb. az is végezhető remote.
Igazából a magam részéről valamiféle támogatást is adnék azoknak a cégeknek akik ezt ösztönzik, de sajnos a társadalmunk jó része még mindig ragaszkodik a sok lelketlen irodaházhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!