Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért lehetetlen a székesfehér...

Miért lehetetlen a székesfehérvári Auchanba bekerülni árufeltöltőnek?

Figyelt kérdés

6 éven át próbáltam bekerülni a székesfehérvári Auchanba árufeltöltőnek. Többször beküldtem már oda az önéletrajzomat, egyszer sem jutottam még el az interjúig sem.

Viszont a budaörsi Auchanba elsőre bekerültem árufeltöltőnek.

Miért van az, hogy a székesfehérvári Auchanba lehetetlen bejutni árufeltöltőnek, míg Budapest agglomerációjában elsőre felvesznek?

jan. 31. 17:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Ott nyilván több, nálad alkalmasabb ember jelentkezett.
jan. 31. 17:55
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Talán mert létszámstop van és munkaerőkölcsönzővel oldják meg?!🤡🙉
jan. 31. 18:24
 3/18 anonim ***** válasza:
23%
vegezz iskolakat , kepezd magad. fehervaron is van egyetem..
febr. 21. 23:02
 4/18 anonim ***** válasza:
21%

6 éven keresztül eszedbe sem jutott olyasmi, mint amit a 3-as mondott?

Akkor nincs mit mondani, kellemes árufeltöltést és szép karriert kívánok ebben a szakmában Budapesten.

febr. 29. 07:37
 5/18 A kérdező kommentje:

#3, 4: Most csinálom a diplomámat, tavaly ősszel kezdtem el a képzést Székesfehérváron. Csak az egyetemen tanulásból nem lehet eltartani a családot, főleg levelező szakon.

Amíg nem helyezkedek el a szakmán belül marad az árufeltöltés.

Az Auchanban ahol dolgozok nem én vagyok az egyetlen akik levelezőn csinál diplomát.

márc. 1. 19:43
 6/18 anonim ***** válasza:
62%

Majd csalódsz, a diplomásokat is söpörni lehet manapság az utcán, ez ma már semmire sem garancia!

Ugyanazt a xar melót fogod kapni most diplomával mint 15-20 évvel érettségivel amiket kaptak az emberek!

ápr. 9. 15:13
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

A legtöbb "szakumnkáshoz" meg manapság már papír se kell!

Csak a hirdetésbe írják oda, közbe meg próbanap van! Ha béna vagy nem kellesz!

Mostanába kezdtem el pályát váltogatni hét évet voltam vagyonőr előtte meg tíz év élelmiszeripar és vendéglátás.

2-3 éve csináltam meg a villanyszerelő meg a gumis szakmákat. De pár próbanap után jobbnak láttam ha inkább nem tudják rólam a "kollégák", hogy van papírom is!

Volt olyan hely is ahol nem is kérték!

Ráadásul amikor villanyszerelésből mentem vizsgázni olyan is vizsgázott velem aki már tíz éve szerel villanyt!

ápr. 9. 15:19
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
De az ilyen nagy kereskedelmi áruházban egy árufeltöltőnek lenni kibírható, mert többen vagytok, egyedül csinálsz egy sort ( kutya nem szól hozzád, max a vásárlók), 8 órás a meló utána eldobsz mindent és mehetsz haza.
máj. 4. 12:40
 9/18 anonim ***** válasza:
10%

"6 éven át próbáltam bekerülni a székesfehérvári Auchanba árufeltöltőnek."

És még ki is írod ide...

Miért nem érezted már az első év után, hogy tanulnod kéne valami szakmát, netán el kéne húznod külföldre (akár árufeltöltőnek, ha már nincs többre igényed) többszörös bérért, ingyenes szállással?

máj. 24. 18:36
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"vegezz iskolakat , kepezd magad. fehervaron is van egyetem.."

Hogyne. Már így is van két diplomám, és mindkettő csak akadálya, hogy bárhova felvegyenek. Legyen három, hogy méginkább visszautasítsanak?

szept. 13. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!