Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmára váltsak a...

Milyen szakmára váltsak a várható újabb kudarc után?

Figyelt kérdés

IT területén dolgozom jelenleg, de eléggé ki vagyok ábrándulva. Túl sok területre oszlott szét, stb.

Jelenleg meneteltem a sokadik szokásosan 1000 fordulós kiválasztási folyamatban. Most van még egy hátra, amin tuti elbukok.

Elegem van... Ez a szakma egyszerűen nincs energia-pénz arányban egyensúlyban, vagy csak keveseknek.

Nekem nincsenek nagy igényeim. Bejelentve szeretnék egy kb. nettó 450.000-480.000-es fizut, és ha ez csak az inflációt követi én 1000 évig ott fogok dolgozni.

Ha kell fizikai munkát is végzek, vagy olyat, amiben a tapasztalataim kihasználhatom.

Írjatok tippeket, vagy keressetek priviben.

2024. máj. 27. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
41%

"Nekem nincsenek nagy igényeim. Bejelentve szeretnék egy kb. nettó 450.000-480.000-es fizut, és ha ez csak az inflációt követi én 1000 évig ott fogok dolgozni."

Jahh... nekem sincsenek nagy igényeim csak 100% home office, szolgálati autó sofőrrel, szép kártya, rezsitámogatás, szolgálati telefon (iphone pro max 15) korlátlan internettel, szolgálati laptop, napi 100 000 forintos fizetés ami inflációkövető.

Cserébe fel tudok mutatni 8 általános végzettséget és 2 éves árufeltöltő tapasztalatot, nem értem miért nem kellek 1 cégnek sem, de már kezd elegem lenni, igazságtalan az élet!4!

2024. máj. 27. 22:12
 2/12 A kérdező kommentje:
1: Teljesen átlag fizetést írtam. Nem kell kiforgatnod.
2024. máj. 27. 22:14
 3/12 IgaziÚriember ***** válasza:
89%

mit tudsz felmutatni ezért a teljesen átlagos fizetésért?

Mi a végzettséged, milyen tapasztalattal rendelkezel és IT-n belül milyen területen?

2024. máj. 27. 22:43
 4/12 A kérdező kommentje:
3: csak privátban írom le.
2024. máj. 27. 22:54
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
It belül mit csinálsz? Írd nyugodtan privatba? Melyik cégnél van sok kóros kiválasztási folyamat? Voltam mar nem egy cégnél az elmúlt 9 évben 2 nél nem volt több kor sehol.
2024. máj. 27. 23:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 fejlesztőként pl. az összes komolyabb cégnél.
2024. máj. 27. 23:59
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Annyira tré a végzettséged, hogy publikusan le se mered írni, akkor ne csodálkozz
2024. máj. 28. 07:17
 8/12 anonim ***** válasza:
18%

nettó 450 - 480k az abban az esetben mondható átlagos junior fizetésnek, ha megfelelő végzettséggel (minimum egy releváns IT BSc diploma) szakmai gyakornoki / diákmunka tapasztalattal (min 1 év) és felsőfokú angol nyelvtudással rendelkezel valamint Budapesten van a cég telephelye és jellemzően multi / startup / fintech / bank az adott cég. Ebben az esetben sem fognak automatikusan inflációkövető fizut adni, ilyet ne is próbálj meg a szerződésbe foglaltatni, majd emelnek valamekkora összeget automatikusan és a teljesítményed alapján lehet igényed magasabb emelésre.

Na most ha neked csak valami selejt középfokú / OKJ / bootcamp stb végezttséged van vagy valami autodidakta módon tanult számegyenesen 0 vagy akinek nincs tapasztalata vagy csak valami hulladék magyar KKV-nál / önkormányzatnál dolgozott és ráadásul vidéki céghez jelentkezel úgy hogy angolul csak makogni tudsz ez a bér irreálisan magas.

2024. máj. 28. 09:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Cégünknél a szerelő iszap 450 netto korul 8 órában szakmával

. Nem hiszem, hogy ez nagy cél

2024. máj. 28. 21:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Hat az IT terület értelmiségi munka, nyilván csak az értelmiségnek való.

De ne csüggedj, ezt a fizetést az akkugyárban is megtudod szerezni, stressz nélkül, egykörös interjuval.

2024. máj. 28. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!