Első egy-két évben várható egyéni emelés egy jól menő cégnél?
Figyelt kérdés
Most kerültem ide pár hónapja, az világos hogy a cég elég jól megy (Mérnöki iroda) és a próbaidő lejárta után kaptam egy közepesnek számító emelést.
Számomra új munkakörbe kerültem itt ami magasabb beosztás mint a korábbi munkahelyemen, így nem is kértem irreális fizetést, hiszen konkrét tapasztalatom nem volt, csak relevánsnak számító.
A kérdésem az, hogy egy jobb cégnél egyéni emelésre számíthatok még a jövőben?
Persze tekintve, hogy egy sikeres cégről van szó.
Ha esetleg idővel behívnak beszélgetni mikor említsem legkorábban, hogy tartanék igényt valamennyi emelésre?
Ez az 5. hónapom itt
2024. jan. 18. 08:04
1/6 anonim válasza:
Multiknál rendszerint évente van inflációkövető emelés, illetve egyéni teljesítmény alapján lévő bónusz.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez a cég nem multi (30 fő )
2024. jan. 18. 08:25
4/6 BeefEater válasza:
Cégfüggő. Volt, ahol az első 3 hónapban emeltek, volt, ahol az volt a szabály, ha még nem dolgozol ott legalább egy éve, akkor semmilyen emelés vagy bónusz nem jár.
5/6 anonim válasza:
Komoly cég nem emel amíg betanulsz, azazaz első évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!