Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Láttál már intelligens HR-est?

Láttál már intelligens HR-est?

Figyelt kérdés
2024. máj. 20. 15:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%

Ez annyira ilyen tipik magyar hozzáállás.

Nekem meg rossz tapasztalataim voltak a takarítókkal mert sok paraszt ember volt és dolgozni se szerettek vagy szarul csinálták. Most akkor én is általánosítani fogok és ezzel megbélyegzek egy teljes munkakört. Elhiszem, hogy sok tapasztalatod van, csak ezt így kijelenteni ilyen büszkén szánalmas. Én meg nem tatartalak arra, hogy felfogd azt amit a 6-os válaszomban írtam. Te nem azért jöttél ide, hogy választ kapj, vagy hogy a dolgok mögé nézz, hanem eldöntötted, hogy te igenis köpködni fogsz, legyen szó bármilyen kommentről.

2024. máj. 20. 16:04
 12/23 anonim ***** válasza:
39%
Mernök vagyok , de kiver a víz ha egy hrssel kell smúzolni. Sokkal jobban szeretem ha az interjú a közvetlen vezetőmmel zajlik. Szakmai és emberi oldalrol is jobban megismer engem illetve én is őt. Jobb mint a felesleges hrel való korok
2024. máj. 20. 16:09
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
Láttam. Aki engem fölvett az nagyon értett az emberekhez, jó kis csapatot sikerült összehoznia. Azóta persze elment tőlünk sajnos, a csapat meg már nem csapat, csak egy rakat inkompetens ember, akik egymás mellé ültettek. Már én is melót keresek.
2024. máj. 20. 17:47
 14/23 A kérdező kommentje:

"Tehát az "elég sok tapasztalatod, az egy negatív tapasztalat"

Nem tudom, hogy ez miből jött le neked. Egy tapasztalatot írtam le, és van az összes többi, amit nem írtam le, de ugyanúgy tapasztalat.

2024. máj. 20. 17:53
 15/23 A kérdező kommentje:

Gondolom neked nem CSAK rossz tapasztalatod volt takarítókkal, míg nekem CSAK rossz tapasztalatom volt HR-esekkel.

2024. máj. 20. 17:55
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Továbbra is csak nyomod a hülyeségedet és nem veszed észre mit fröcsögsz itt. " míg nekem CSAK rossz tapasztalatom volt HR-esekkel." És ha nekem csak rossz tapasztalataim lettek volna akkor jogosan írhatnák le minden takarítót? Ember hát nem jut el a mogyorónyi agyadig, hogy a te személyes sértettséged miatt sem releváns az amit itt magyarázol? Mindenhol vannak hülye és munkájukat rosszul végző emberek. Az egész állításod és a kommentjeid is egy vicc amit az érzelmeid alapján akarsz nekünk hitelessé tenni. Hihetetlen, hogy felnőtt ember vagy és nem vagy képes ilyet megérteni.
2024. máj. 20. 18:05
 17/23 A kérdező kommentje:

"Mindenhol vannak hülye és munkájukat rosszul végző emberek."

Tehát akkor elismered, hogy mindegyik HR-es, akivel találkoztam, az hülye és rosszul végzi a munkáját?

2024. máj. 20. 18:07
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
ritka
2024. máj. 20. 18:12
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem láttam. Nem sűrűn látok HR-est.
2024. máj. 20. 18:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Bérszámfejtő vagyok, ami azt jelenti hogy nagyjából az összes ügyfelemnél a HR-essel vagyok kapcsolatban.

Sok esetben a HR-esnek egyáltalán nincs megfelelő végzettsége, vagy mert nem kerestek/találtak mást, vagy mert mondjuk a pénzügyesnek kell ezt is csinálnia. Van aki képes felnőni a feladathoz, hajlandó tanulni, értelmes és pozitív a hozzáállása. Van aki meg buta mint a tök és ha mondok is neki valami építőt, egy óra alatt elfelejti. És van aki úgy tesz mintha értene a HR-hez, pedig valójában max egy kis szeletéhez ért és ahhoz se túl jól, de el tudja magát adni.

És van olyan, aki vágja a szakmát, értelmesen kérdez, és öröm vele dolgozni. És az is igaz, hogy van ahol a cég különös hangsúlyt fektet arra, hogy ilyen embert vegyen fel.

Az egész nagy cégeknél pedig, ahol egész HR osztály van, ott általában megfelelő, kompetens személy a vezető. De vele nem fogsz egy interjún találkozni, mert más a munkája.

Szóval igen, láttam már intelligens HR-est.

2024. máj. 20. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!