Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Láttál már intelligens HR-est?

Láttál már intelligens HR-est?

Figyelt kérdés
2024. máj. 20. 15:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Igen
2024. máj. 20. 15:20
 2/23 anonim ***** válasza:
63%
Persze, de tudom hogy divat itt szidni őket.
2024. máj. 20. 15:22
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Igen, szóval nyugodj meg és állj le a gyűlölködéssel!
2024. máj. 20. 15:24
 4/23 A kérdező kommentje:
De objektíven tudjátok, hogy intelligensek? Nem csak ti hiszitek róluk ezt?
2024. máj. 20. 15:26
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
Jobb helyeken alapvető elvárás egy HR-estől hogy intelligens legyen.
2024. máj. 20. 15:33
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Ugyanolyan emberek mint te vagy én, csupán más területen dolgoznak és külső szemmel úgy tűnik mintha okosak lennének vagy a másik réteg aki ész nélkül szidja őket. Nem értem hogyan lehet egy embert a munkája alapján és az azon lévő embereket egy kalap alá venni.
2024. máj. 20. 15:35
 7/23 anonim ***** válasza:
72%

A normális HR "szolgáltatás" ugyan olyan benefit a cég irányából a munkavállalók felé, mint a tiszta, karbantartott munkahely, jó minőségű munkahelyi eszközök, vagy akár a plusz juttatások.

Picit provokáló leszek, de ha olyan helyen dolgozol, ahol nem jó a HR, nem csak őket minősíti, hanem téged is, mert azt jelenti, hogy nem kell extra mód rád és a kollégáidra költeni, "jóvaanazúgy nekikjólesz" alapon mehet bármilyen szerencsétlen butácska kislány HR-nek.

2024. máj. 20. 15:41
 8/23 A kérdező kommentje:

Elég sok tapasztalatom van. Még a munkaerőpiacon se voltam, már negatív tapasztalatokat szereztem velük kapcsolatban. Egyetemista koromban egy HR-es tartott egy előadást az álláskeresésről. Az csak egy dolog, hogy olyan "tanácsokat" adott, amit mindenki tudott, de az is kiderült, hogy ő személyesen komolyan gondolja, hogy aki 20 perccel korábban érkezik az állásinterjúra, az túlságosan teper vagy aki nem tud 3 percnél tovább beszélni magáról, az rossz jelentkező. Szóval szerintem igenis alkalmatlanok még a saját munkájuk elvégzésére is.

2024. máj. 20. 15:46
 9/23 anonim ***** válasza:
71%

"Elég sok tapasztalatom van."

"Egyetemista koromban egy HR-es tartott egy előadást"

Tehát az "elég sok tapasztalatod, az egy negatív tapasztalat, és arra alapozod ezt a fröcsögést hogy minden HR-es hülye, alkalmatlan.

ööö oké. Szerintem engedjük el.

2024. máj. 20. 16:00
 10/23 anonim ***** válasza:
27%
Láttam.
2024. máj. 20. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!