A kérdező szavazást indított:
1 műszak, laza - 300K (jelenlegi)
1 műszak, vélhetően keményebb munka - 400K
3 műszak, hűtött raktár, havi egy szombat meló - 500K
26 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ha valtanál a 300k-ről akkor az 500k-t válaszd (szerintem).
3/9 anonim válasza:
Attöl függ.
Van 2 gyereked, egy jól kereső feleséged, hitementes házad és félretett pénzed? Akkor 1.
Fiatal vagy, se kutyád se macskád, kell a pénz, akkor a 3.
4/9 anonim válasza:
3 műszak hűtütt raktárban?
Az eddigi egy műszakos láblógatás után menekülni fogsz, bármennyit is keresel ott.
5/9 anonim válasza:
Ideiglenesnek jó a jól fizetett rabszolgaság, csak a plusz 200k-t fektesd majd a jövődbe, a hatékonyságodba, és csak azután gondolj kényelemre!
6/9 anonim válasza:
600k-s lehetoseget nezz es ugy nem fogsz ehenhalni
7/9 A kérdező kommentje:
Olyat nem találtam még, de éhen most sem halok.
#5 Azt a 200-at azonnal tenném is félre, fektetném be.
#4 Igen, itt eléggé elkényelmesedtem, de talán megtudnám acélozni magam a cél érdekében.
máj. 13. 07:03
8/9 anonim válasza:
Nem kell örökké tartson, csak akkor, ha nincs elég pénz vagy nem rakod el.
9/9 anonim válasza:
#7: "talán megtudnám acélozni magam "
Ha már előre így gondolkozol, akkor még véletlenül se fogod "megacélozni magad". A 3 műszak eleve a többségnek nagyon megterhelő, a sokkal több munka pláne. A hűtött raktár meg aztán a non plusz ultra.
Menj el egy próbanapra, aztán rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!