Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkahelyet válasszam...

Melyik munkahelyet válasszam a kettő közül?

Figyelt kérdés

Van most egy elég jó munkahelyem, bírom a kollégákat tudok is tanulni eleget, fizuban magas,szabadidőm is több.

Viszont jött egy ajánlat egy másik helyről ami egy szakmailag elég magas szintű hely,mármint (valamivel) többet tudok tanulni a mostaninál, van az egész helynek egy olyan vibeja ami nekem nagyon tetszik, Viszont több a hátulütője. Eddig 7 szakmabeli is ember akivel beszéltem és érdeklődtem a helyről aztmondta nem feltétlen ajánlja, valamivel jobban el lehet mélyülni szakmailag, van s helynek egy presztizse de már 2 éve nem történt ott újítás,fejlesztés, sokat változik a személyzet, a tulajdonosi kör sokat úgymond tesztelget, belekérdez érthetetlen dologkba amiknek nem feltétlen van köze a munkakörödhöz, mindendezt nem megfelelő hangnemben, többet is dolgoznék, szabadnapon is simán behívhatnak, illetve úgy egy 120 ezer Ft al kevesebb lenne a bérem. Bérrel még nem lenne gond mert ha olyan a hely hogy hú akkor én tudok engedni az igényeimből. Viszont annyi a hátulütő és még az ott dolgozó ismerősöm aki odament és beajánlott is aztmondta hogy hát tanulni tényleg tud de minden más az negatívum, 1 évet kb elvan itt elles amit tud és megy tovább.

És most az eszem nyilván aztmondja hogy ezek után hülye lennék menni oda, ha több az én helyemnek az előnye, csak valamiért bántja a fantáziám az egész hogy mégis csak neve van a helynek, meg jó szakmailag, meg bejött a fejembe hogy ha igazán szakmailag alázatos lennék akkor elviselném ezeket a szarságokat is,de jelen pillanatban azt sem érzem hogy okos döntés lenne elhagyni a helyet egy olyanért amiről illúzióim vannak.

2023. szept. 23. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha szakmailag annyi előnyt nyújt hogy megérje akkor is kihúzni 1 évet ha nagyon rossz, akkor menj.

Részemről ha a jelenlegi munkahelyem szeretem, szakmailag szintem alatti, rendesen fizet, én nem nagyon váltanék. A CV-ben nem csak az mutat jól ha a fejlődésedet tartod szem előtt és ezért váltogatsz munkahelyet, hanem az is ha lojális vagy egy jó helyhez. A munkáltatók ezt is nézik.

2023. szept. 23. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:

*szakmailag NEM szintem alatti.

Bocsi.

2023. szept. 23. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem.

Nem megyek olyan helyre ami kevesebbet fizet. Ez a legfontosabb. Csak oda váltok ahol többet keresek. Emellé a szabadidő is fontos. Ha meg a kollégák is jók hülye lennék váltani.

Te szereted magad kínozni? Vagy épp nem vagy beszámítható? Miért mennél egy sz.ar munkahelyre?

2023. szept. 23. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem váltanék. A jelenlegi helyemen tennék bele még több energiát a fejlődésbe, vagy kihasználnám a továbbképzési, önképzési lehetőségeket. Ha bírod a kollégákat, jó a hely, az egyik legnagyobb pozitívum, semmilyen szakmai fejlődés nem éri meg, hogy gyomorgörccsel, szenvedve menj be. És a szabadidő is fontos, hogy ne égj ki. Nem mellesleg 10-20 ezer Ft fizezéskülönbség nem számítana, de 120ezer, az még milliós fizetés esetén is nagy különbség.
2023. szept. 23. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!