Ha a főnökötök ilyen válasszal jönne a fizetésemelési kérésetekre titeket is felháborítana?
Figyelt kérdés
Ez egy kisvállalkozás, adminisztrátor vagyok, 950Ft a nettó órabérem. Szóltam neki, kértem emeljen mert ennyiből nehezen tudok megélni. Erre 15Ft-os emelést ajánlott óránként majd ezt utána megtoldotta még 20Ft-tal. Annyi volt az indoka a 985Ft-os nettó órabérre hogy itt nem kell megszakadni meg hogy neki is emelkedtek a költségei2023. márc. 6. 18:28
1/19 anonim válasza:
Ha ez nem elég - érthető okokból - keress más helyet.
2/19 anonim válasza:
Nem éri meg háborogni. Keresni kell másik munkahelyet.
Valahol őt is meg lehet érteni, hiszen valóban minden drágább. De ez nem jótékony, neked is meg kell élni.
3/19 anonim válasza:
Hát ez van. Mindig kettőn áll a vásár, hiszen nem vagy odakötve, bármikor átmehetsz másik helyre kétszer annyiért dolgozni.
4/19 Szolovjov válasza:
Neki is emelkedtek a költségei - szegény. Gondolom ő viszont nem emelt árakat, olyan jólelkű. Megvan neki ugyanaz a profitja mint eddig volt.
5/19 anonim válasza:
Nem háborítana fel. Ha sokkal többet ér a munkám, keresnék mást a piacon, ha meg nem, vakkor ez van.
6/19 anonim válasza:
Mostmár minden nap kapsz kb. egy ingyen kávét. Egy kávényi emelést kaptál naponta. Végülis jobb mint volt.
7/19 anonim válasza:
Szerintem köszönd meg és fogadd el.
Ha van lakásod, ruhád, és van mit enned, akkor elégedj meg ezekkel.
8/19 anonim válasza:
Ha szerinted többet ér a munkád, akkor keress állást.
9/19 anonim válasza:
A gyakorin való kérdezgetés helyett mért nem mondtál már fel rég?
10/19 anonim válasza:
Nem szoktam felháborodni, keresek jobbat ha nem tetszik a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!