Mennyi a saját havi nettó fizetésed férfiként, heti 40 órás állásban?
Nettó 582 ezer most.
Programozó. 4 hónapja fejeztem be az egyetemet.
46# Ezt azért nem írám meg, mert egy 150-200 fős zrt-ben dolgozom, ahol viszonylag kevés junior van, így könnyen beazonosítható lehetek.
... de szívesen írok pár céget, ahol ugyan ennyiért vagy többért mentek el szaktársaim szintén rögtön egyetem után.
-Ericsson
-Verint
Ezek nagyobb cégek, de a példám mutatja, hogy itthoni kicsi/közepes mértű vállalkozásban is simán el lehet érni, tehát igazából szinte bármelyik IT céget ide lehetne hozni.
Persze állásinterjún amikor br 900-at betoltam mint bérigény (Tudom ennél kicsivel kevesebb most a bruttóm) akkor volt 1-2 hely ahol furcsán néztek, mert ugye nekik bérsávjaik vannak években mért tapasztalat szerint.
Pl.: Nix, Tata (de ezek alapvetően hirhedten alacsonyan fizetnek)
Meg én még itt egyetem alatt helyezkedtem el és nem is a legmagasabb ajánlatot fogadtam el, így picit alulfizetetnek érzem magam, bár látva a IT piacon a juniorok / mediorok helyzetetét nem feltétlenül jogos a panaszom.
2.4M br
Senior Software Engineer + több specializáció (Observstory, Cyber Security, Software Architect)
Aztán, ki mennyire hiszi el, az már nem rám tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!