Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a saját havi nettó...

Ignis Subdialis kérdése:

Mennyi a saját havi nettó fizetésed férfiként, heti 40 órás állásban?

Figyelt kérdés
Csak 25. életévüket betöltött férfiakhoz szól a kérdésem, köszönöm a megértést! Tehát aki munkaadónál dolgozik heti 40 órát, mennyit kap kézhez havonta?

máj. 9. 12:51
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Ettől csóróbbak sose legyünk 😊
máj. 10. 15:06
 42/54 anonim ***** válasza:
Nehéz is lenne :D :D
máj. 10. 15:09
 43/54 anonim ***** válasza:
#36 mert azt csak photoshopolni lehet? O.o
máj. 10. 19:36
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 216 ezer. (Vízmű) Szakma nélküli szerelő.
máj. 12. 09:52
 45/54 anonim ***** válasza:

Nettó 582 ezer most.

Programozó. 4 hónapja fejeztem be az egyetemet.

máj. 12. 16:46
 46/54 anonim ***** válasza:
45 Munkahelyed neve?
máj. 13. 11:27
 47/54 anonim ***** válasza:
94%

46# Ezt azért nem írám meg, mert egy 150-200 fős zrt-ben dolgozom, ahol viszonylag kevés junior van, így könnyen beazonosítható lehetek.

... de szívesen írok pár céget, ahol ugyan ennyiért vagy többért mentek el szaktársaim szintén rögtön egyetem után.

-Ericsson

-Verint

Ezek nagyobb cégek, de a példám mutatja, hogy itthoni kicsi/közepes mértű vállalkozásban is simán el lehet érni, tehát igazából szinte bármelyik IT céget ide lehetne hozni.

Persze állásinterjún amikor br 900-at betoltam mint bérigény (Tudom ennél kicsivel kevesebb most a bruttóm) akkor volt 1-2 hely ahol furcsán néztek, mert ugye nekik bérsávjaik vannak években mért tapasztalat szerint.

Pl.: Nix, Tata (de ezek alapvetően hirhedten alacsonyan fizetnek)

Meg én még itt egyetem alatt helyezkedtem el és nem is a legmagasabb ajánlatot fogadtam el, így picit alulfizetetnek érzem magam, bár látva a IT piacon a juniorok / mediorok helyzetetét nem feltétlenül jogos a panaszom.

máj. 13. 16:09
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
12: Igazából akkor a te kiadásaiddal van luxusprobléma! 400-E alatt élünk ketten, bár gyerek nélkül és albérlet nélkül. De albérlethez fejenként csak 50-essel kéne több, plusz gyerekhez szintén nem kéne sokkal több. Ugyanis én ebből utazok, éttermezek is, egészségtudatos étrendem is van. Tescó-s májkrémes és karbónás beszólás bicskanyitogató. A fizetés egyértelműen nem egyenes arányú az intelligenciával. :-) Ráadásul a karbóna egyébként nagyon is jó! Jelenleg van még 60-ezrem 2 hétre és már üdültem hétvégén. Tehát miről beszélsz? Egyáltalán nem tagadom az ország helyzetét, de ez a mentalitás a másik és nem valós véglet. Vagy v.sz.l. "gyakori" nagyzolás.
máj. 21. 09:50
 49/54 anonim ***** válasza:
34%
Hja a bikarbóna forró ecettel kajak lenyomja a vízkövet bárhonnan!
máj. 21. 19:21
 50/54 anonim ***** válasza:

2.4M br

Senior Software Engineer + több specializáció (Observstory, Cyber Security, Software Architect)

Aztán, ki mennyire hiszi el, az már nem rám tartozik.

júl. 6. 18:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!