Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a saját havi nettó...

Ignis Subdialis kérdése:

Mennyi a saját havi nettó fizetésed férfiként, heti 40 órás állásban?

Figyelt kérdés
Csak 25. életévüket betöltött férfiakhoz szól a kérdésem, köszönöm a megértést! Tehát aki munkaadónál dolgozik heti 40 órát, mennyit kap kézhez havonta?

máj. 9. 12:51
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
72%

Sok szar azt hiszi attól lesz jobb ha rengeteget keres.

Én bevallom 260 ezret keresek.

Feleségem 180-at.

Van egy kislányunk.

Nem mondom, hogy luxus élet, de amire kell arra van.

Ami meg azt mondja, hogy 5-600 ezer alatt nem lehet megélni, azt tudom is sajnálni.

máj. 9. 19:41
 12/54 anonim ***** válasza:
29%
#11: Nem mindenki akar tescos májkrémen élni, szódabikarbónával mosni, meg 20-ától számolgatni az aprót. Mi a feleségemmel ketten 1,9 millió nettót keresünk, se gyerekünk, se hitelünk, de így sem élünk felvágós luxus életet a legkevésbé sem. Aki azt hazudja, hogy nettó 450-ből hárman meg lehet élni, azt tudom is sajnálni.
máj. 9. 20:31
 13/54 anonim ***** válasza:
50%

#11 Én egyedül keresek majdnem ennyit, de eszembe nem jutni gyereket vállalni ilyen jövedelemmel.

Kinek mit jelent a megélni...

máj. 9. 20:57
 14/54 anonim ***** válasza:
35%
2.6 millió forint havonta. Keveslem, korábban 3 milla fölött kerestem, de nehéz idők járnak. 🤯
máj. 9. 21:57
 15/54 anonim ***** válasza:
85%
Jaj gyerekek, nem lehet egy ilyen kérdésre kapott válaszokból semmit sem megtudni. A gyakorikérdéseknek, főleg ezen kategória válaszolói köre nem egy reprezentatív minta a magyar lakosságból. Szépen fel kell csapni a KSH statisztikáit, aztán azt nézegetni.
máj. 9. 22:37
 16/54 anonim ***** válasza:
#15 mibol gondolod, hogy a kerdezo nem a gyakorikerdesek valaszoloi korenek fizeteseire kivancsi?
máj. 9. 22:57
 17/54 anonim ***** válasza:
60%

"#15 mibol gondolod, hogy a kerdezo nem a gyakorikerdesek valaszoloi korenek fizeteseire kivancsi?"

Abból, hogy ha ez érdekelné, akkor elolvasná a másik kb. heti 50 kérdést ugyanebben a témában. :)

Plusz komolyan, egy ilyen kérdésnél egy csomó válasz nyilvánvaló blődség. Ha én azt írom ide, hogy 300 ezret keresek, akkor elhiszed? Vagy ha 800 ezret? Esetleg ha 2 milliót? Vagy ha egy fillérst sem? Melyik a jó válasz szerinted? :)

máj. 9. 23:19
 18/54 anonim ***** válasza:
52%

12 es gőzőm sincs miről beszélsz, pedig csak 290 et keresek (3#) a feleségemnek most emeltek három év után 310 re..

Alig egy éve vagyunk házasok én mégis 100 nm en lakom 8 éve (20 éve önállóan) mostmár ugyebár kettesben.

A fizetésem zsebpénz jelenleg, de voltak idők amikor a heti 1m is megvolt tisztán!

Pénz mindíg akad, a "fizetés" meg annyi amennyi...

Aki azt számolgatja az annyit is ér!

máj. 9. 23:28
 19/54 anonim ***** válasza:

13 ne vállalj!

Te maradsz le róla, nem az aki bevállalta!

"Bármennyi pénzed van, időt nem vehetsz rajta"

-Tony Stark

máj. 10. 07:46
 20/54 anonim ***** válasza:
34%
Imádom, hogy mindig a legcsóróbbak hiszik el magukról, hogy ők az élet nyertesei, bezzeg a pénzesek mekkora lúzerek... :) :) :) :) :)
máj. 10. 07:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!