Mennyi a saját havi nettó fizetésed férfiként, heti 40 órás állásban?
Sok szar azt hiszi attól lesz jobb ha rengeteget keres.
Én bevallom 260 ezret keresek.
Feleségem 180-at.
Van egy kislányunk.
Nem mondom, hogy luxus élet, de amire kell arra van.
Ami meg azt mondja, hogy 5-600 ezer alatt nem lehet megélni, azt tudom is sajnálni.
#11 Én egyedül keresek majdnem ennyit, de eszembe nem jutni gyereket vállalni ilyen jövedelemmel.
Kinek mit jelent a megélni...
"#15 mibol gondolod, hogy a kerdezo nem a gyakorikerdesek valaszoloi korenek fizeteseire kivancsi?"
Abból, hogy ha ez érdekelné, akkor elolvasná a másik kb. heti 50 kérdést ugyanebben a témában. :)
Plusz komolyan, egy ilyen kérdésnél egy csomó válasz nyilvánvaló blődség. Ha én azt írom ide, hogy 300 ezret keresek, akkor elhiszed? Vagy ha 800 ezret? Esetleg ha 2 milliót? Vagy ha egy fillérst sem? Melyik a jó válasz szerinted? :)
12 es gőzőm sincs miről beszélsz, pedig csak 290 et keresek (3#) a feleségemnek most emeltek három év után 310 re..
Alig egy éve vagyunk házasok én mégis 100 nm en lakom 8 éve (20 éve önállóan) mostmár ugyebár kettesben.
A fizetésem zsebpénz jelenleg, de voltak idők amikor a heti 1m is megvolt tisztán!
Pénz mindíg akad, a "fizetés" meg annyi amennyi...
Aki azt számolgatja az annyit is ér!
13 ne vállalj!
Te maradsz le róla, nem az aki bevállalta!
"Bármennyi pénzed van, időt nem vehetsz rajta"
-Tony Stark
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!