Mennyi a saját havi nettó fizetésed nőként heti 40 órás állásban?
Jelenleg gyeden vagyok, előtte nettó 250 ezer volt (de ebből 50-et feketén kaptam) . Külföldi és magyar projektek adminisztrációjával foglalkoztam, idegen nyelven is.
Azt tudom, hogy akit felvettek a helyemre, 300-at kap most, nem tudom, mennyire bejelentve.
Attól függ, hogy hány kuncsaftom van.
De úgy havi 600 ezer és 1,5 millió között szokott lenne.
Egyszer volt, hogy 2,2 milla volt.
Havi 15 millió FELETT? :D
Vagy a válaszolók értették félre a kérdést, vagy kérdező ügyesen meghagyta a lehetőséget a széttrollkodásra, ugyanis a sávoknak így nem sok értelmük van... kérdőívezni tudni kell.
Egy alkalmazásban lévő nő sem keres 40 órában 15 millió felett Magyarországon, még vezérigazgatóknak sincs ilyen bérezése, egyáltalán. A top cégeknek bónuszokkal és egyéb juttatásokkal együtt esetleg közelítheti ezt a nagyságrendet az a pár vezetői pozíció, de ennyi. Biztosíthatlak, hogy nem 40 órában dolgoznak... Ha már osztalékot veszel fel, rögtön nem alkalmazott vagy, hanem partner, tulajdonos, részvényes, stb...
Az meg, hogy eleinte még 50 ezres sávonkénti lehetőségeket adsz meg 200 ezerig, amikor lassan már a minimálbér is annyi, de aztán kinyitod 500 és 800 ezer közé ahol talán a legnagyobb a variancia, és milliós kereset felett több lehetőséget adsz meg, amikor tudjuk statisztikák alapján, hogy a munkavállalók top pár percentilise keres ennél többet, úgy már tényleg nem túl hasznavehető a szavazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!