Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a saját havi nettó...

Ignis Subdialis kérdése:

Mennyi a saját havi nettó fizetésed nőként heti 40 órás állásban?

Figyelt kérdés
Csak 25. életévüket betöltött nőkhöz szól a kérdésem, köszönöm a megértést! Tehát aki munkaadónál dolgozik heti 40 órát, mennyit kap kézhez havonta?

2024. máj. 9. 12:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
okt. 4. 23:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az itt válaszolók legalább a fele hazudik a fizetéséből sajnos.
jan. 7. 09:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

De jól megy itt mindenkinek, 15 millió feletti bevétel XD

Ez még nyugaton IS extrém, top 0,1%... ne vicceljünk már.

36 ezer eurós havi fizetés kissé abszurd.

Vagy lehet Lölöné és a hasonló magyar "csodalédik" is unalmukban gyakoriznak?

jan. 7. 09:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 310 biztosítási ügyintéző.
jan. 7. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem havi nettó 15 millió munkabért (szigorúan, nem jutalom, nem osztalék stb) senki nem kap az országban. Nem hiszem, hogy tévedek.
jan. 28. 00:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, ha sokan ilyen sokat keresnek, mi ez az állandó elégedetlenség, meg alacsonyak a bérek stb...
febr. 13. 12:07
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

16, az, hogy a magyaroknak soha, semmi nem elég. Olyanok vagyunk, mint a kutya, akinek a saját farkára kötik a játékot és kergeti.

Egyik kedves barátom mondta, hogy amikor 250et keresett, elfogyott, amikor 400at, elfogyott és most az 550 is pont ugyanúgy elfogy neki. Elkezdte növelni az életszínvonalát és ezen logika alapján a határ a csillagos ég.

febr. 13. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:
csak te vagy olyan
febr. 13. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!