Dolgoznátok ennyiért?
Figyelt kérdés
Napi 10 órás kb a munka, amúgy szerződésben 8 óra hossza a munkavégzés, utána túlórában számolják. Így havi 650ezer nettó+ 20ezer ft cafi nettó a számlámra utalnak. Viszont kicsit hajtós mert soriakat kell kiszolgálni, illetve raktározási feladatokat is el kell látni, így egyedül necces. Hétvége fix szabad. Éjszakázás nincs. Pékség üzem lenne.máj. 8. 15:27
21/31 anonim válasza:
A kérdés, hogy milyen egyéb alternatíva van és mennyire kell a pénz. Hosszútávon biztosan nem csinálnám, de ha csak minimálbéres vagy garantált bérminimumos alternatívák lennének és kéne a pénz akkor belevágnék, aztán ha besokallnék otthagynám. Ha nettó 1 milliót keresnék napi néhány órában otthoni vakarózással ahogy itt sokan, akkor nyilván nem vállalnám. Amúgy én jelenleg nem vállalnám, mert mással vagyok elfoglalva, és annyira nem kell most a pénz hogy látástól vakulásig dolgozzak.
22/31 anonim válasza:
Igen.
Egy mozdonyvezetőnek ezért 220 órákat kell dolgozni úgy, hogy volt 1.5 év nehéz tanulás és még éjszaka is benne van.
Nálunk ennél kevesebbért ingáznak ausztriába a földekre az 50 fokos napra kapálni
23/31 anonim válasza:
Hát igen, ez 1600 euró körül van, sokan ennél még kevesebbért mennek külföldre. Szóval aki szerint ez nem jó pénz az nagyon el van tévedve. Az országos átlagbér a KSH szerint nettó 400 körül van ÉS még ezt sem keresi meg a dolgozók 80%-a! Szóval a nettó 650 nehogy már szar legyen bárkinek is, főleg olyan munkáért, ami nem igényel semmilyen speciális tudást, képesítést. És a munkaidő sem olyan vészes, haveromék ugyanúgy 10 órás munkában vannak kinn külföldön, ráadásul 10 nap folyamatos 20 óra majd 5 nap pihenő. És szerintem ennyi körül kereshetnek, talán kicsit többet.
24/31 anonim válasza:
"10 nap folyamatos 20 óra " helyett 10 óra :D
25/31 anonim válasza:
Hová tűntél kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdéseimre? Miért vagyok ostoba? #1 voltam.
26/31 anonim válasza:
Hová tűntél kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdéseimre? Miért vagyok ostoba? #1 voltam
27/31 anonim válasza:
Hová tűntél kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdéseimre? Miért vagyok ostoba? #1 voltam.
28/31 anonim válasza:
Hová tűntél kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdéseimre? Miért vagyok ostoba? #1 voltam
29/31 anonim válasza:
30/31 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!