Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok ennyiért?

Dolgoznátok ennyiért?

Figyelt kérdés
Napi 10 órás kb a munka, amúgy szerződésben 8 óra hossza a munkavégzés, utána túlórában számolják. Így havi 650ezer nettó+ 20ezer ft cafi nettó a számlámra utalnak. Viszont kicsit hajtós mert soriakat kell kiszolgálni, illetve raktározási feladatokat is el kell látni, így egyedül necces. Hétvége fix szabad. Éjszakázás nincs. Pékség üzem lenne.
2024. máj. 8. 15:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy milyen egyéb alternatíva van és mennyire kell a pénz. Hosszútávon biztosan nem csinálnám, de ha csak minimálbéres vagy garantált bérminimumos alternatívák lennének és kéne a pénz akkor belevágnék, aztán ha besokallnék otthagynám. Ha nettó 1 milliót keresnék napi néhány órában otthoni vakarózással ahogy itt sokan, akkor nyilván nem vállalnám. Amúgy én jelenleg nem vállalnám, mert mással vagyok elfoglalva, és annyira nem kell most a pénz hogy látástól vakulásig dolgozzak.
2024. máj. 8. 22:43
 22/31 anonim ***** válasza:

Igen.

Egy mozdonyvezetőnek ezért 220 órákat kell dolgozni úgy, hogy volt 1.5 év nehéz tanulás és még éjszaka is benne van.

Nálunk ennél kevesebbért ingáznak ausztriába a földekre az 50 fokos napra kapálni

2024. máj. 9. 07:21
 23/31 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez 1600 euró körül van, sokan ennél még kevesebbért mennek külföldre. Szóval aki szerint ez nem jó pénz az nagyon el van tévedve. Az országos átlagbér a KSH szerint nettó 400 körül van ÉS még ezt sem keresi meg a dolgozók 80%-a! Szóval a nettó 650 nehogy már szar legyen bárkinek is, főleg olyan munkáért, ami nem igényel semmilyen speciális tudást, képesítést. És a munkaidő sem olyan vészes, haveromék ugyanúgy 10 órás munkában vannak kinn külföldön, ráadásul 10 nap folyamatos 20 óra majd 5 nap pihenő. És szerintem ennyi körül kereshetnek, talán kicsit többet.
2024. máj. 9. 09:10
 24/31 anonim ***** válasza:
"10 nap folyamatos 20 óra " helyett 10 óra :D
2024. máj. 9. 09:10
 25/31 anonim ***** válasza:
11%
Hová tűntél kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdéseimre? Miért vagyok ostoba? #1 voltam.
2024. máj. 9. 17:40
 26/31 anonim ***** válasza:
11%
Hová tűntél kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdéseimre? Miért vagyok ostoba? #1 voltam
2024. máj. 11. 16:19
 27/31 anonim ***** válasza:
Hová tűntél kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdéseimre? Miért vagyok ostoba? #1 voltam.
2024. máj. 14. 07:53
 28/31 anonim ***** válasza:
Hová tűntél kérdező? Miért nem válaszolsz a kérdéseimre? Miért vagyok ostoba? #1 voltam
2024. máj. 15. 17:26
 29/31 anonim ***** válasza:
2024. máj. 18. 14:53
 30/31 anonim ***** válasza:
2024. máj. 20. 08:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!