Dolgoznátok ennyiért?
Figyelt kérdés
Napi 10 órás kb a munka, amúgy szerződésben 8 óra hossza a munkavégzés, utána túlórában számolják. Így havi 650ezer nettó+ 20ezer ft cafi nettó a számlámra utalnak. Viszont kicsit hajtós mert soriakat kell kiszolgálni, illetve raktározási feladatokat is el kell látni, így egyedül necces. Hétvége fix szabad. Éjszakázás nincs. Pékség üzem lenne.máj. 8. 15:27
1/31 anonim válasza:
Nem. Én ennél jóval többet keresek, jóval kevesebb munkával.
2/31 A kérdező kommentje:
Mezei érettségivel?
máj. 8. 15:49
4/31 A kérdező kommentje:
Magyarországon?
máj. 8. 16:08
6/31 A kérdező kommentje:
Ott is ilyen szűkszavú vagy?
máj. 8. 16:16
7/31 anonim válasza:
Szerintem minden kérdésedre teljes mértékben válaszoltam.
8/31 A kérdező kommentje:
Te egy igazi csoda vagy!
máj. 8. 16:19
9/31 anonim válasza:
Simán elvállalnám. Aki azt mondja hogy ennél többet keres ebben az ágazatban az kamuzik és aki azt mondja hogy ennyiből nem lehet megélni az meg életképtelen.
10/31 anonim válasza:
Megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le csak azért, mert jobban élek nála.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!