Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresel nettóban te...

Mennyit keresel nettóban te és a párod? Mivel foglalkoztok?

Figyelt kérdés

2024. máj. 8. 14:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%

19-es!

Amit reálisnak érzel, az a valós válasz. :)

Egyik családtagom is mérnök, amit hazavisz, az havi nettó 1,2 millió. Csak a béréből annyit vonnak, amennyit te nettóban viszel haza. Miért ennyi? Mert mérnökként egy multinál a vezér alatti egyik "kutya".

Mindeközben nem kell költenie üzemanyagra, mert céges autóval jár, évi X ezer kilométerig a cég állja a magánhasználatot (is). A telefonja, a laptopja is céges.

Cserébe alig van magánélete, állandóan külföldre kell utaznia, a gyerekei nélküle nőnek fel (nem is fogják ismerni), valamint igencsak stresszes az élete.

Igaz, mindene megvan - anyagilag -, de szerinted boldog?

Én az vagyok a havi fix 350 ezer körüli béremmel. A gyerekeimmel jókat társasozunk, kártyázunk. Ott vagyok, amikor szükségük van rám. Igaz nincs medencénk a kertben, de strand belépőre még van pénzem. :)

Hidd el, nem cserélnék vele...

2024. máj. 11. 06:13
 22/27 anonim ***** válasza:
26%
21: Nagy like!
2024. máj. 11. 07:59
 23/27 anonim ***** válasza:
34%
@21 Egyrészt 1.2-t lehet keresni lehet keresni nyugis melókkal is, másrészt, akinek nincsenek üzleti útjai szeret úgy csinálni, mintha évi 6-8 hét üzleti út apa nélkül felnövést jelentene.
2024. máj. 11. 09:58
 24/27 anonim ***** válasza:
62%

"Egyrészt 1.2-t lehet keresni lehet keresni nyugis melókkal is, másrészt, akinek nincsenek üzleti útjai szeret úgy csinálni, mintha évi 6-8 hét üzleti út apa nélkül felnövést jelentene."

Nem fogtad meg a lényeget! Amit írtam csak egy példa. Másnál lehet, hogy máshogy van. Nyilván van ilyen is. Neki valóban kell utaznia, nem csak "úgy csinál" azért, hogy ne kelljen otthon lennie, vagy meg tudja csalni a házastársát valahogy.

Nem erről van szó. Nem kell rögtön társítani. Tudod, van egy olyan mondás -> Mindenki magából indul ki. :)

2024. máj. 12. 05:26
 25/27 anonim ***** válasza:
68%
Havi nettó 1,2, kontroller.
2024. máj. 12. 17:44
 26/27 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanazon munkakörök bérezése közt hatalmas különbségek lehetnek. A fővárosban általában jobban fizetnek. Én tudom, hogy kétszer annyit keresek ugyanabban a munkakörben egy fővárosi cégnél, mint a barátnőm egy székesfehérvári cégnél. És én budapesti viszonylatban még alul vagyok fizetve.
2024. máj. 12. 17:53
 27/27 anonim ***** válasza:
68%

Netto 650 ezret keresek.

Logisztikaban dolgozok.

2024. máj. 14. 19:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!