Mennyit keresel nettóban te és a párod? Mivel foglalkoztok?
Én 352 ezret (fixen), a párom olyan 350-450 körül nettóban (változó).
Én követeléskezeléssel foglalkozom, a párom hegesztő.
Én online marketinges vagyok, 450 nettót kapok főállásban, plusz 100-150 közt jön be mellékes ugyanebben a szakmában saját projekten.
A férjem gépész technikus, 350 körül kap + 30 cafi, de a 350-ben benne van már két gyerekre a családi adókedvezmény is. Neki rendszeres mellékes nincs, de ha adódik valami, él a lehetőséggel. 800 ezer és 1 millió közt változik így a bevétel, ebből 2 gyereket nevelünk (plusz van 2 macska és egy kutya). Nem szűk a gatya hó végén, de nem is habzsidőzsi kategória.
A férjem mérnök, egy autógyártó cégnek dolgozik minőségügyi területen, nettó 700 ezer körül keres, plusz cafeteria és céges autó.
Én szakorvos vagyok, a bérem erősen függ attól, hogy mennyit ügyelek. Az alapbérem 790 ezer körül van, átlag havi 2 ügyelettel 1,1-1,2 millió körül kapok. Magánrendelésem nincs.
Párom 2020 márciusa óta semmit ( pandémia miatti üzletbezárás, majd áttétes rák alakult ki nála, lezsázalékolás alatt áll, de a korábbi külföldi jogviszony igazolása miatt 1 éve csak húzódik )
Én jelenleg havi nettó 800.000-1.050.000 Ft között keresek összesen heti 81 órával.
( Számviteli tevékenység főállásban állami szféra, mellette egyéni vállalkozóént is, illetve ingatlan bérebadás és alkalmi rendezvény étkeztetéssel ).
Viszotn két gyereket eltartani nem túl egyszerű így sem.
256.000 + 133.000
Ügyiratkezelő szociális intézményben és részmunkaidős recepciós speciális iskolában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!