Hogyan találjak állást? Ti hogyan találtatok? Van szakmám, de sajnos nem piacképes.
Fidesz helyen lakom, minden protekcióval zajlik szinte.
Az állás keresést országszerte adtam be és rugalmasan mentem, ahova kellett.
"Ti hogyan találtatok?"
Linkedinen felkeresett több fejvadász, lebonyolítottam az interjúkat és azt a helyet választottam ahol számomra leginkább kedvezőek voltak a feltételek és a fizetés.
Mai világban csak az tud boldogulni a munkaerőpiacon akinek piacképes tudása van.
Akinek nincs milyen esélyei vannak? Milyen munkákra tud így jelentkezni?
"Mai világban csak az tud boldogulni a munkaerőpiacon akinek piacképes tudása van.
Akinek nincs milyen esélyei vannak?"
Miért nem törekedsz arra, hogy legyen piacképes tudásod? A lusta, léhűtő, életképtelen, tanulatlan embereket sehol nem alkalmazzák szívesen, olyan pozíciót tudnak betölteni ahová azért nem megy senki, mert okádék körülmények vannak.
"Mai világban csak az tud boldogulni a munkaerőpiacon akinek piacképes tudása van."
Nem igaz, mert ma munkaerő hiány van. Lehet találni munkát, mindenkinek, aki írni-olvasni tud normálisan, és hajlandó oda költözni, ahol a munka van. Igaz, lehet, hogy nem fognak túlfizetni.
Pl letagadod a bölcsész diplomádat akkor gyári operátornak nagy valószínűséggel felvesznek. Persze, ehhez lehet, hogy nem füllik a fogad...
7: Tudom, hogy csak piacképes tudással lehet boldogulni a munkaerőpiacon. A tanfolyamok nagyon drágák legalábbis amik piacképes tudást adnak.
Van olyan tanfolyam ami 400 000 Ft-ba kerül.
Rosszul látod nem vagyok lusta tanulnék csak nem tudom megfizetni az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!