Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvárják,hogy elsőre gyorsan...

Elvárják,hogy elsőre gyorsan és precízen dolgozzak,de a kettő nem megy együtt,és csak egy próbanapom volt,de meg van kötve a kezem.Mit tegyek,többi lent?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy dohányboltba dolgozni két hónapja.Teljesen új volt,de hamar belejöttem.Annyi kitétel volt,hogy egy másik helyre is olykor-olykor be kell ugranom dolgozni,ami egy lottózó+dohánybolt,így leraktam a lottósvizsgát közben.A hely,ahol a lottózó van nagyon forgalmas,nagy pénzekkel játszanak,és a vevők is iszonyat türelmetlenek.Én ezt értem,de nem akarom elrontani.Egyszer volt ott mellettem a munkatársam,és magyarázta,hogy ettől nem kell előre elkérni a pénzt mert megsértődik,vagy amazzal így beszéljek.Alig tanított be,élesben teljesen más.Ment,meg tudtam kezelni a terminált,viszont nem tudok hiper szuper gyors lenni legelsőre,és pedig ezt várják el.Egyedül ez még nem fog menni.Ugye a dohányboltot már egyedül viszem,bele szoktam,megszerettem,nem olyan rossz az,de ez így sok egyszerre.

A munkatársam nem túl segítőkész,nagyon bunkó is volt velem és kétségbe vagyok esve.

Kell a munka,és ha felmondanék a tandíj árát is vissza kéne fizetnem.

Kértem még,hogy egy próbanapot lehessek,mert egy zárást sem láttam még a lottózóban.

Utána csak egy hónap múlva mennék egyedül,amikor bárki onnan szabadságra megy.Nem tudom fog-e menni,nagyon rosszul esik pár dolog amit a vásárlóktól kapok.Hogy így szerencsétlen vagyok,meg úgy mert nem csinálom gyorsan.Örülök,hogy így is tudtam egyedül csinálni segítség nélkül úgy hogy csak ott voltak.

Nagy az elvárás és a stressz.

Mi lenne a legoptimálisabb döntés?

2024. máj. 4. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

En a helyedben felmondanek es keresnek nyugisabb allast. Gondolom minimalberes mert az osszes bolti eladoi munka az, akkor is ha lottozo vizsga kell hozza.

Ha mar minimalberert dolgozol akkor olyan munkat keress ahol nem cseszegetnek.

2024. máj. 4. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Azért egy lottózóban pultozni nem atomfizika.

Egyszerűen nem kell besz/rni, hanem csinálni bátran és kész.

Legyen pontos a munkád, mert az ilyen alkesz, szerencsejátékfüggő láncdohányosok úgyis remegnek minden filléren. A sebesség meg majd jön a gyakorlattal

2024. máj. 4. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a precizitás mint a gyorsaság ha választani kell a kettő közül. Ha bármi hibát csinálsz az nem lesz igazán mentség hogy siettél.
2024. máj. 5. 01:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok besz*rva,mert ment,de túl nagy nyomást helyeznek rám.Mind a munkatársam,mind a főnök és a vevők épp ez a bajom.Megmondtam,hogy nem csinálom gyorsan,mert nem szeretném elrontani,mert könnyű azért elrontani,aztán fizethetek ha úgy van,de erre a válasz,hogy kovetkezőleg ha jövök terrorba tart(munkatársam)és muszáj lesz sietnem.:D
2024. máj. 5. 01:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Csinálod precízen a munkát amilyen gyorsan tudod. Kapkodva nem lehet precízen dolgozni, legyen szó bármiről is. A rutinnal gyorsul majd a dolog.
2024. máj. 5. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!