Mit tennétek, hogyha csak egy olyan helyről kapnátok állásajánlatot, ami nektek nem volt szimpatikus?
-Ha már évek óta munkanélküli valaki, akkor azt mondanám, fogadja el.
-Ha van munkahelye és még el tudja viselni, akkor keresgéljen tovább.
-Én pl. költözni is akarok, így elválalnám, ami jön. Ha már ott leszek, újratervezek.
Körülményeimtől függ. Minél sürgősebb anyagi okokból, hogy találjak annál inkább elfogadnám. Minél több más lehetőség is van még a kalapban annál kevésbé fogadnám el. Általánosságban ha olyan helyen lakom, olyan a szakmám, tapasztalatom, hogy valószínűleg jön majd a többi lehetőség, akkor kevésbé valószínű, hogy elfogadnám.
Ha az anyagi és a többi okból afelé hajlasz, hogy elfogadd, attól még lehet tovább keresni, bár nyilván nehezebb felvételikre járni stb. + a próbaidő alatt fel lehet mondani bármikor ha TÉNYLEG annyira vacak.
Ha van egy-két hely, ahonnan esetleg konkrétan döntést várok még, akkor megkérdezném, hogy azonnal kell-e döntenem vagy kapok-e pár nap gondolkodási időt, és közben a másik helyeken is rákérdeznék, mi újság.
1-es: nem mindenki van olyan helyzetben, hogy az elvek embere lehessen, azzal nehéz fizetni a boltban. :)
ha nincs más ajánlat, akkor elfogadnám.
Sajnos ez nem kívánságműsor.
Több diplomám is van - sajnos miatt túlképzettnek is számítok - és nem találok állást.
Letagadni nem tudom őket, mert egymásra épülnek, így kénytelen vagyok bevallani őket.
Még árkot ásni se vesznek fel - próbáltam azt is - mert nem hiszik el, hogy tényleg állást keresek, ilyen végzettségekkel.... azt hiszik a NAV - tól vagyok ellenőrizni.
Így azért nehéz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!