Létezik informatikai betanitott segédmunka? Arra gondolok amikor csak egy átlagos laikus informatikai szaktudásom van, és ha esetleg olyan munka jön ami azt meghaladja akkor hagyják hogy megtanuljam. Ha van ilyen ez mennyit fizet?
(a kiindulás az hogy email küldés fogadás megy, weblap olvasás, valamennyire Excel ismeret, word is, végül is tudok írni képet berakni, szöveget köré tördelni,de igazából nem vagyok informatikus)
(Még egyszerűbb scripteket is tudok írni de messze nem vagyok programozó)
Max akkor, ha valakinek a valakije vagy egy cégnél.
Olyan helyzetbe szokott lenni, hogy ilyen tipikus férctudású embereket felvesznek ilyen mondvacsinált kamu munkakörre.
Na de a betanított segédmunka az nem arról szól hogy valaki profi hanem épp arról hogy nem profi csak az alapokat tudja.
Szerintem valakinek ha valaki rád nem segédmunkásnak veszik föl, hanem kis főnöknek. Aztán a beosztottak dolga hogy ki javítsák a főnök folyamatos hibáit. De itt most messze nem erről lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!