Ha nem lenne munkád akkor mennél segédmunkásnak 1 hónapra?
Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 17:37
1/6 anonim válasza:
Nem, van 2 evnyi tartalekom, nyugodtan tudok pihizni amig kapok normalis melot
2/6 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened, de bizonyos segédmunkák többet fizetnek, mint egy átlagos meló (pl. Pénztáros, árufeltöltő…)
Bár a legcudarabb időjárás van épp segédmunkára, még a sétától is izzad az ember ilyen időben.
Egyébként én minden munkát elvégzek a mérnöki végzettségemmel együtt, igen, segédmunkába is besegítek(ások, vések, szerelek és tervezek is)
3/6 anonim válasza:
találkoztam a covid alat diplomással aki pizzafutár volt. én is dolgoztam a veszélyhelyzetben a postán, csomagokat kézbesítettem. pedig az életemben nem gondoltam, hogy a posta közelébe megyek még csak ügyfélként sem. szerintem érdemes bármit elvállalni ideiglenesen, mert ha otthon ülsz akkor nulla lesz a bevételed.
4/6 anonim válasza:
Kőműves mellé, meg hasonló segédmunkára nem. Gondolkoztam már rajta korábban, futár lennék.
6/6 anonim válasza:
Nem, inkább szereznék megbízást és felvennék rá alkalmazottat, dolgozzon más, én csak fölözöm!
Csinálnék munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!