Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik informatikai betanitot...

Létezik informatikai betanitott segédmunka? Arra gondolok amikor csak egy átlagos laikus informatikai szaktudásom van, és ha esetleg olyan munka jön ami azt meghaladja akkor hagyják hogy megtanuljam. Ha van ilyen ez mennyit fizet?

Figyelt kérdés

(a kiindulás az hogy email küldés fogadás megy, weblap olvasás, valamennyire Excel ismeret, word is, végül is tudok írni képet berakni, szöveget köré tördelni,de igazából nem vagyok informatikus)

(Még egyszerűbb scripteket is tudok írni de messze nem vagyok programozó)

2023. ápr. 28. 07:28
1 2 3
 11/24 krwkco ***** válasza:
Esetleg programtesztelőnek felvehetnek.
2023. ápr. 28. 10:01
 12/24 A kérdező kommentje:
Ilyesmire például én is gondoltam te ez elég ennyire kevés informatikai tudás? Mármint kezdetnek. A felvételhez. Vagy mégis kell egy előképzettség azt hogy lehet megszerezni ilyen szinten ami nem öt év Egyetem?
2023. ápr. 28. 10:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Neg fognak felvenni semmilyen informatikai munkára ha nincs megfelelő végzettséged, vagy azzal egyenérték szakmai tapasztalatod. Olyan, hogy informatikai segédmunka nem létező fogalom.
2023. ápr. 28. 10:34
 14/24 anonim válasza:
Engedd már el.
2023. ápr. 28. 10:41
 15/24 A kérdező kommentje:
Amíg Van értelmes válasz addig nem engedem el
2023. ápr. 28. 10:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Helpdesk
2023. ápr. 28. 10:48
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Level 1 support állásra lehet esélyed vagy más customer support feladatkörben. Ott úgyis betanítanak a cég termékére, amivel kapcsolatban fogadni kell a felhasználói hívásokat.
2023. ápr. 28. 15:17
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Level 1 tech support, oda általában minimális infó tudás kell, viszont legtöbbször egy (sőt mostanában sokszor inkább kettő) idegen nyelv aktív, társalgási szintű ismerete. Olyan ahova tényleg semmi tudás nem kell, olyan nincsen.
2023. ápr. 28. 16:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha folyékonyan beszélsz egy idegen nyelvet,akkor lehet egy kis esélyed megcsípni egyservicedesk állást, de max annyi. De ezt nem tartanám IT munkának, mert inkább adminisztáció, nem is igazán IT végzettséggel szoktak itt dolgozni.
2023. ápr. 30. 11:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Csak ugye nem ez a kérdés
2023. máj. 1. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!