Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri ennyit dolgoznom?

Megéri ennyit dolgoznom?

Figyelt kérdés

Roviden annyi a jelenlegi felallas, hogy suli mellett folytatok diakmunkat. Elhataroztam, hogy veszek megy kozel 1000000 Forint erteku autot (igen, egy millio, nem eliras). Viszont neha annyira belefaradok mar a munkaba, kb. heti 5 napokat vagyokott igy suli mellett. Szeintetek megeri ennyit gurcolni mindezert?

20/f

máj. 3. 20:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
1 millióért csak leharcolt tragacsot veszel, nem autót. Egyébiránt nem éri meg diákmunkázni és sokat dolgozni, mert ilyen alacsony órabéres fika-munkák sosem térülnek meg. Inkább gondolkozz hosszú távon és a tanulásra fókuszálj valamint a saját önfejlesztésedre és pár év múlva nem fog gondot okozni 10 milliós autó vásárlása sem, amit nem kell majd toldozni-foltozni havi szinten mint azt a roncsot amit fillérekért vennél.
máj. 3. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem autóvásárlást amennyire lehet kerüld, főleg ha nincs teljes állásod.

Autót nem csak megvenni kell, főleg egy használtnál a karbantartási költség éves szinten simán 100 ezres szinteken mozog.

Üzemanyag, biztosítás és egyebek hasonlóan költségesek.

máj. 3. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Kb 3 millional kezdodik az az auto amire par even belul nem kell 1millios tetelt forditani. Jol gondold meg, eleg szar lesz ha millios autod par honapon belul kezdi kohogni a szervizdijakat
máj. 4. 00:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az autó az pont luxuscikk. Ahogy elöttem is írták, nem csak megvenni kell, a költségek (amire majd a gatyád is rámegy) majd csak utána következnek. Nem éri meg. Én amióta eladtam az enyémet, tele vagyok pénzzel. Mindig is volt autóm és egészen addig azt hittem, hogy autó nélkül nem lehet élni. De lehet, tulajdonképpen semmi szükségem rá. Ha nagyon kell, lehet bérelni és meg van oldva.
máj. 4. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy 1M autó minden csak megéri/nem éri meg kérdés nem.

Ha neked fontos, hogy legyen egy ilyen értékű autód és az ezzel járó áldozatok kisebbek, mint a fontossága, akkor megéri.

Ezt csak te tudod mérlegelni.

máj. 4. 23:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, ment a zold!
máj. 5. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

lehet amúgy 1millió alatt is venni " értelmesebb " autót, csak az átlag magyar ilyenkor a német trióban + VW gondolkozik.

De egyetértek a többiekkel, inkább kérd kölcsön a fater autóját, ha úgy van. Vagy esetleg használj, greengo-t

máj. 6. 08:43
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 igazabol a regebbi autok vonzanak (nem a kettes golf kategoria), van napi hasznalos autom egyebkent.
máj. 6. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8: Szerintem ebben az esetben ne feszítsd túl a húrt a szüleidnél
máj. 7. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!