Megéri a Zepternél maradnom és dolgoznom?
Át kell venned a ritmusukat. Legyél rámenős, nyomulós, anélkül ugyanis esélytelen vagy ebben a szakmában.
Ha nem megy, akkor viszont inkább keress valami mást mellette, persze addig csinálhatod a zeptert :)
Hát...gerinc nem kell hozzá, gyomor viszont igen.
Két hétig csináltam, tovább nem bírtam se idegekkel, se gyomorral, ahogy a "főnök" ecsetelte, hogy a nyuggereknek igenis van pénze, csak mi nem tudjuk őket meggyőzni, hogy nekik okvetlenül, feltétlenül kell a sz.r lámpájuk.
Amit kipróbáltam én is, és semmit az ég világon nem csinál, egy 100 ezer forintos állólámpa, semmi több.
Ha ezt te képes vagy ismerősökre rátukmálni, akkor ott a helyed.
Amúgy nem.
Megélni nem igen lehet belőle, és az önéletrajzodban sem minden esetben mutat jól, sokan utálják őket.
Úgyhogy ha keresel más helyet is, csak annyit írj, hogy üzletkötőként dolgozol, és milyen eredményeket, hány szerződést érsz el havonta. A cég nevét elegánsan kerüld el, csak annyit mondj, hogy svájci cég, nagy múlttal, és egészségügyi termékeket árul.
Nem igazán értem, hogy az olyan emberek akik, nem jártak sikerrel a Zepterben miért adnak rossz tanácsokat a kezdőknek?!
Én 4-5 hete dolgozok a cégnél (vidéken)és kaptam már fizetést is.Az hogy vállalkozóként dolgozok, nekem jobb, hiszen több a jutalékom.
Semmi átverés nincs az eladásban, legalábbis nekem nem kellett még senkit becsapnom ahhoz, hogy eladjak egy terméket.Aki ismeri a Zeptert tudja, hogy svájci nagy múltú cég és mi jut eszedbe Svájcról?, mert nekem a minőség a pontosság a precizitás....
A lámpákat pl. kézzel szerelik össze nem pedig futószalagon megy......
De a legtöbb termék,( bioptron lámpa, therapy air ion, aqeena )egy jól megtartott tájékoztatón eladja magát.
Én pl. a második héten már tartottam tájékoztatot (azóta is minden nap ) és szeretnek és bíznak bennem a meegjelent emberek.
Nem csapom be őket akkor sem ha ívezni megyek ...
elmondom, hogy a zeptertől vagyok és persze nem mindig adják meg a telszámukat, de kedves vagyok akkor is, hiszen a mi csapatunknak, ( mert szerencsére ahol én dolgozok ott CSAPAT van) az a fontos, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek.
Nem kell saját telefonodról telefonálgatni, de van rá lehetőség, hogy előfizetést vásárolj, ha nem akarsz mindig várni a manager telefonjára, mert mindenki arról telefonál.
Én szeretek itt dolgozni, és minden kezdőnek ajánlom, hogy tartson ki mert itt az a lényeg, hogy ki tudd várni, amég ráérzel.
Ami még nagyon fontos, hogy csak úgy lehetsz jó értékesítő, ha hiszel abban amit eladsz.
Próbáld ki gyűjts személyas tapasztalatot és hidd el könnyebben fogsz tudni eladni.
Remélem segítettem a pozitiv tapasztalatokkal....
Üdv és kitartás.............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!