Megéri itt dolgoznom?
Két hete elkezdtem dolgozni, nem titok, pénztárosként. Magával a munkával nincs problémám, szeretem nagyon.
Viszont a többi ott dolgozó, és a főnökök... nem szólnak hozzám, ha kicsit többet kérek segítséget akkor már húzzák a szájukat. Még ezzel sem lenne problémám, hisz nem barátkozni járok, és amúgy sincs idő beszélgetni. Viszont az egyik felettes.. ha pénzt kérek mert gyakorlatilag már vissza adni sem tudok akkor az a baj, mert minek szórom el az aprót. Ha kajálok, akkor az a baj. Ne kajáljak, mert kint áll a sor. Aztmondta hogy ha mindenki letöltené a szünetét, ki lenne a kasszában? Arra utasított, hogy ami a kezemben van még falat azt egyem meg gyorsan és menjek mert várnak. A másik probléma, hogy mindig 7-8-9-9,5 órákat dolgozom, de mivel 6 órás munkásnak vagyok bejelentve, 6 órás bért kapok. Ez így hogy éri meg nekem?
Két napja már, ha belépek az üzletbe elkap a hasmenés, kasszából is ki kell ugrálnom olyan ideg van bennem.. Munka előtt pedig be kell vegyek egy darab “nyugtatót” (Itt ne a legerősebbre gondoljatok pls)
El akarok innen menni, de sajnos a városomban nincs semmi lehetőség ide is nehezen tudtam bekerülni.
Ez az első munkahelyem, lehet mindenhol ez van és csak nekem furcsa...
20/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!