Az jogszerű hogy azért rúgott ki a főnök mert én a
gmail oldalát használom levelezésre és nem a
tunderbirdöt?
Figyelt kérdés
Még leáll vergődni hogy "De mégis mi a fszért nem használod azt amit a többiek?!" Meg hogy miért nem jó nekem ahogy van, miért másítok meg dolgokat, pl. firefoxot használok chrome helyett, az edget meg se nyitom stb. Normális dolog ez?
nem. ez egy idióta. Az ilyenektől szoktam megkérdezni, hogy mivan, menstruálsz?
2024. ápr. 29. 22:28
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem ezért rúgott ki. Csak kellett neki egy ürügy.
2024. ápr. 29. 22:35
3/14 anonim válasza:
Mondjuk ha a Microsoftnál dolgoztál, akkor ez tényleg probléma lehet.
2024. ápr. 29. 22:49
4/14 anonim válasza:
Voltál már a rastatti merci gyárban? :D lehúztamnott pár hónapot, oda is mindennel jártak dolgozni, csak mercivel nem:D még a főnökök sem.
2024. ápr. 29. 22:52
5/14 anonim válasza:
Ha a cég képviseletében leveleztél egy '@gmail.com' fiókból, és a cégnek van saját levelezési rendszere, hivatalos e-mail címe, vagy akár neked névre szóló e-mail fiókod a cég rendszerében, akkor jogos. Az üzleti életben a gmail-es levelezés komolytalan benyomást kelt. Jó hogy nem freemailről intézted a céges kommunikációt. :D
Az meg hogy milyen böngészőt használsz a céges adatbázis(ok) szempontjából lehet fontos. Lehet hogy a UI nem Firefoxra optimalizált.
Bár ebben az esetben meg célszerű lenne korlátozni a felhasználót és egy IT által munkavégzésre "csomagolt" laptopot a rendelkezésedre bocsátani. Ehhez nyilván már nincs pénz, olcsóbb basztatni.
Minden esetre igen, lehet jogos, azt hogy valóban jogszerű volt-e, én nem tudhatom.
2024. ápr. 29. 22:52
6/14 anonim válasza:
A főnököd egy toxikus fasz, te pedig egy idióta vagy, hogy nem az előírt munkaeszközt használod.
2024. ápr. 29. 22:53
7/14 anonim válasza:
szerintem meg egy cég nem attól lesz komolytalan, vagy komoly, hogy milyen az email címe... lehet neked céges faxa emailed, ha a cég maga egy rakas xar...én speciel lexarom milyenről írnak, csak végezze el azt, amivel megbízom.
2024. ápr. 29. 22:55
8/14 anonim válasza:
#3 azon elgondolkodtal, hogy vajon ugyanolyan kockazata van-e a konkurencia autojaval dolgozni jarni, mint a konkurencia levelezorendszeren keresztul intezni a ceges levelezest?
2024. ápr. 29. 23:00
9/14 anonim válasza:
#4-nek az elozo, nem #3-nak.
2024. ápr. 29. 23:01
10/14 anonim válasza:
elő ne add már, hogy a chrome kockázatosabb, mint a firefox vagy edge. garantálom, hogy a microsoftnál se mindenki edge böngészőt használ outlook-kal, mint ahogy a google-nal se mindenki chrome-t meg gmailt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!