Nagyon hideg van a munkahelyemen , egész télen fagyoskodtam, most is 7 fok van és a főnök nem engedi a fűtést visszakapcsolni. Nagyon fázom. Mit csináljak ? Annyira elegem van.
Figyelt kérdés
ápr. 24. 09:28
11/25 anonim válasza:
10!
Ott egészen biztosan a D variacio lesz a következmény: kirúgás
12/25 anonim válasza:
regen volt erre valami törveny, hogy a munkaadonak forro vedöitalt meg melegedöt kötelezö biztositania, meg kellene nezni az aktuälis munka törvenykönyvet...
13/25 anonim válasza:
12, ezt soha nem szabályozta az Mt, ne keresd benne.
Munkavédelmi tv. kell.
14/25 anonim válasza:
Vesédre, ha nő vagy a petefészkedre vigyázz. Hosszú kabátban legyél, ha megteheted, főzzél teát, kis szünet biztos van.
15/25 A kérdező kommentje:
Petefészkemre műtve vagyok
ápr. 24. 11:00
17/25 anonim válasza:
mondjuk nekünk anno szakmunkäs kepzöben tanitottäk az ilyeneket... Anno a gazdasägis tanär belenk verte, hogy nem csak kötelessegeink vannak hanem jogaink is, csak ez mostansäg otthon nagyon elfelejtödött...
18/25 anonim válasza:
17, mesélj, mire ment a kérdező a jogával...
Szólt, nem történt változás, még mindig ott van. MIt tudunk neki segíteni?
19/25 anonim válasza:
18as, miert velem vitatkozol? Ez nälam ugy megy, hogy beszelek a fönökkel es ha nincs vältozäs akkor könnyes bucsu a cegtöl. Nem vagyok en önsors ronto, hogy magammal toljak ki. szivesebben meresztem a seggem egy fütött irodäban mint hogy egy hideg lagerben fagyoskodjak... Miutän az elözö helyemröl eljöttem valami hasonlo miatt, kb 2 honap alatt kihajintottäk az egykori "fönököt", mert kapott a ceg egy halom munkaügyi tärgyaläst a nyakäba...
20/25 BeefEater válasza:
A munkavédelmi szabályokat előttem már pedzegették, ennek nézz utána. Könnyen lehet, hogy jogosult vagy megfelelő meleg öltözékre, védőitalra (forró tea), stb.
Ha van szakszervezetetek, akkor érdemes velük beszélni, hátha lesz valami jó ötletük és a munkavédelmi szabályoknál is tudnak segíteni.
Ha úgy érzed, hogy a hideg egészségkárosodást okoz, akkor menj el az üzemorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!