Otthon végezhető Call Centeres munkával kapcsolatban van itt valakinek tapasztalata?
egy nagy hatulutoje hogy nem fizet jol (foleg ha teljesitmenyberezes van, ami call centerben nem ritka). ha random hivsz embereket, akkor vagy radcsapjak a telefont, vagy elotte meg az anyadba is elkuldenek (foleg ha eladni probalsz valamit).
en olyan helyen dolgoztam, ahol gyogyszerprogramban resztvevo embereket hitvunk fel hogy az allapotukrol kerdezzuk oket, tehat ok szamitottak a hivasra. de igy se volt konnyu. egyszer az egyik munkatarsamra sirasroham jott, mert a beteg akit hivott kiontotte neki a lelket, hogy olyan fajdalmai vannak hogy szivesebben olne meg magat. azert egy ilyet nem konnyu vegighallgatni, nem pszichologusok vagyunk. nekem volt egy hivasom, ahol a beteg allitotta hogy o nem iratkozott fel semmi ilyesmire (3 havonta hivtuk oket, ez a hivas a masodik volt) es vagy fel orat hadakoztam vele mire nagy nehezen a kerdessor vegere jutottunk, de a vegen mar a fiaval beszelgettem, aki idegesen kovetelte, hogy ne "zaklassuk" az anyjat (???)
tehat osszegezve: nem konnyu munka es keveset fizet, foleg ha otthonrol akarod csinalni. nem eri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!