Megéri manapság katonának menni?
Egyáltalán nem éri meg, az ember egy idő után kikészül ennyi sz*rságtól, ami ott van. Én "csak" az elszenvedő fél voltam a történetben, mivel a párom katona volt.
- Kezdődött a migrációs válsággal, amikor a déli határra kellett menni. Kb. ilyen 2 hetes etapokra, volt mikor inkább a 3 hetet súrolta.
- Covid idején még a kórházba is beosztották őket feladatokra. Egy hetes időtartam.
- Most meg folyamatosan kiképzésekre járnak, akik még ott maradtak. Sátorba alvás + hideg élelem. 1 hét-2 hét (attól függ).
Ha valakinek, akkora mákja van hogy valami jobb melóra beosztják, ott el lehet jobban lenni. Otthon is tud lenni többet.
Összefoglalva: akinek nincs családja és kalandra vágyik, az vágjon bele. De én nem ajánlanám az ellenségemnek sem.
Igen megéri sportolsz és fizetnek érte, van kötöttség de hol nem?
Bankár,informatikus,szakács,stb... rabszolga sehol sincs a katonához képest!
"Bankár,informatikus,szakács,stb... rabszolga sehol sincs a katonához képest!"
Röhög a vakbelem. Én "rabszolga" informatikusként ülök itthon és a katona fizetésének többszörösét keresem.
Kapsz szállást, kosztot és fizetést is.
Jobb, mintt egy albiban éhezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!