Hogyan lehet munkahelyen kívül pénzt keresni?
Igazából sokat hallottam hogy így szorgalom,úgy szorgalom,meg hogy nekem ennyi eszem van,stb.
De legtöbbször nem hallani sosem hogy hogyan és mit csinálnak az emberek.
Az már titok,vagy nincs és pénzük csak költik ami van és fitogtatják.
Vagy csak azért mennek el egy szép helyre,hogy fotó legyen belőle.
Igazából minél több ötletet szeretnék.
Mondjuk legyen 1 hónap alatt 500 000 - 1000000 forint a standard.
Ha ennyit akarnátok keresni pl.
Értelmes válaszokat szeretnék,mellesleg ebből más is hasznosíthatna valamit aki itt jár és elolvassa.
Az ilyen menj a főnök asztala alá kézimunkázni típusú kommenteket kerüljük.
Trollok 24 órás műszak után remélhetőleg "elfáradtak a nagy munkában" és alszanak.
Egyrészt van egy stabil munkahelyem, ahol senior full-stack fejlesztőként keresek nettó 1,4 milliót
Mivel a tudásom senior szinten van és több év alatt magas szinten elsajátítottam a hard skilleket ezért nem okozott problémát a szabaidőmben is megtervezni és felhúzni egy weboldalt aminek aktív látogató bázisa van, ahová Google Ads parnerprogramon belül reklámokat tettem ki így a reklámbevételekből származik nettó 400k - 600k körüli jövedelmem (erősen látogatottság függő)
Ezek mellett rendelkezem budai lakással frekventált helyen (egyetem közelében) amit kiadok egyetemistáknak, innen származik nettó 200k bevételem, valamint a diverzifikált befektetéseimből származik körülbelül 250k-300k bevételem havi szinten ha ezt leosztom hónapokra
"egy weboldalt aminek aktív látogató bázisa van, ahová Google Ads parnerprogramon belül reklámokat tettem ki így a reklámbevételekből származik nettó 400k - 600k körüli jövedelmem (erősen látogatottság függő)"
Ez de jó, még nem hallottam ilyenről!
De kik a látogatók? gondolom, csak reklámolvasás miatt nem megy oda senki.
4-600 000 Ft reklámokból? Egyetlen weboldalon? Ki fizet ennyit?....
Mennyit alszol?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!