Hogyan tudnék pénzt keresni a heti 40 órás munkahelyem mellett?
Elegem lett a nincstelenségből.
Egyszerűen hónapokig kell spóroljak egy telefonra.
Biztos,hogy egy hónap alatt munkán túl is van valami lehetőség,amivel össze lehet szedni egy telefon árát.
Nem birom már a szűkösködést megállás nélkül.
Mellékállást szerintem ki is tudnám birni,ha lenne valahova a városban felvétel...
Szerintem inkább a pénzügyi tudatosságosodon kellene csiszolni és azt mérlegelni, hogy megéri -e neked a heti 60 óra munka azért, hogy legyen egy trendi, aktuális telefonod. Ha nem teheted meg a drága telefont, akkor szét kell nézni az alsóbb kategóriákban, nincs abban semmi szégyellni való.
Én is szívesen elhoznám a legújabb csúcskategóriát, a kocsim lassan csereérett, a laptopom több, mint 10 éves, de nem fogom magam csapágyasra hajtani azért, hogy kicsit kényelmesebb legyen az életem, mert a másik oldalon meg kiégek, keveset pihenek, betegesebb leszek, szóval mit is nyerek valójában?
#1 és mégis mit fektet be, ha annyi megtakarítása sincs, hogy vegyen magánka egy telefont?
Max az idejét tudja eladni, azt is max napi 12 órában.
Igazából ez már haldoklik.
Nem csúcskategóriást akartam.
Többet keresni akartam,nem azt jelenti ez hogy nem fogok spórolni vagy hogy ha majd lesz,akkor úgy költekezek mint egy barom.
5
Gondolkodtam mellékállásban,fogok is érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!