Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék pénzt keresni a...

Hogyan tudnék pénzt keresni a heti 40 órás munkahelyem mellett?

Figyelt kérdés

Elegem lett a nincstelenségből.

Egyszerűen hónapokig kell spóroljak egy telefonra.

Biztos,hogy egy hónap alatt munkán túl is van valami lehetőség,amivel össze lehet szedni egy telefon árát.

Nem birom már a szűkösködést megállás nélkül.

Mellékállást szerintem ki is tudnám birni,ha lenne valahova a városban felvétel...

2023. ápr. 16. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Befektetésekkel próbálkozhatsz még, csak okosan kell magadtól. Semmilyen MLM-es baromságba nem belemenni kezdésnek.
2023. ápr. 16. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább a pénzügyi tudatosságosodon kellene csiszolni és azt mérlegelni, hogy megéri -e neked a heti 60 óra munka azért, hogy legyen egy trendi, aktuális telefonod. Ha nem teheted meg a drága telefont, akkor szét kell nézni az alsóbb kategóriákban, nincs abban semmi szégyellni való.

Én is szívesen elhoznám a legújabb csúcskategóriát, a kocsim lassan csereérett, a laptopom több, mint 10 éves, de nem fogom magam csapágyasra hajtani azért, hogy kicsit kényelmesebb legyen az életem, mert a másik oldalon meg kiégek, keveset pihenek, betegesebb leszek, szóval mit is nyerek valójában?

2023. ápr. 16. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

#1 és mégis mit fektet be, ha annyi megtakarítása sincs, hogy vegyen magánka egy telefont?

Max az idejét tudja eladni, azt is max napi 12 órában.

2023. ápr. 16. 19:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
És mihez értesz?
2023. ápr. 16. 19:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégi melót tudsz vállalni..Felszolgálás beugrósként pl. ..
2023. ápr. 16. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
kerdes mit tudsz...illetve most mit melozol
2023. ápr. 16. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én anno hétvégente dolgoztam vállalkozóként. Főállás mellett elég kedvező az adózás is. Mondjuk nálam nem a plusz pénz volt a cél, nekem ebből a hétvégi munkából lett a főállás.
2023. ápr. 16. 20:37
 8/14 A kérdező kommentje:

Igazából ez már haldoklik.

Nem csúcskategóriást akartam.

Többet keresni akartam,nem azt jelenti ez hogy nem fogok spórolni vagy hogy ha majd lesz,akkor úgy költekezek mint egy barom.

2023. ápr. 16. 20:47
 9/14 A kérdező kommentje:

5

Gondolkodtam mellékállásban,fogok is érdeklődni.

2023. ápr. 16. 20:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Munka mellett nem lehet pénzt keresni, - állj be szélhámosnak, az a tuti üzlet itt!
2023. ápr. 17. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!