Raktáros munkába való elhelyezkedés kezdőként. Mit javasoltok?
Üdv!
Annyi a lényeg, hogy sok évnyi építőipari egyetlen szakmabeli munka után pályát szeretnék módosítani. Csak sajnos nincs nagyon elképzelésen a hogyan tovább felől és mivel raktárosi pozícióra van kereslet elhelyezkednék benne néhány évig, míg ki nem találom a sorsom további alakulását. Már jelentkeztem is egy targoncás képzésre (mind a három kategóriára). A kérdéseim a következők lennének. Ha megvan a targoncás vizsga szükséges-e elvégeznem egy raktáros képző tanfolyamot (három-négy hónapos 60-70e forint)? Milyen informatikai programot használnak (gondolom excel, world, de láttam már valahol outlook is használnak, illetve SAP)? Teljesen kezdőként hová, vagy hogyan tanácsos jelentkeznem (sok helyen kérnek tapasztalatot/hazudjak,hogy van?)? Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy fizikailag és szellemileg is megterhelő feladatkör nem egy hú de nagy fizetéssel, de mint mondtam 2-4 évig csinálnám max (de aztán kitudja, lehet hogy megszeretem és benne ragadok). Tudnátok segíteni jó tanácsokkal?
10.
Nem baj, attól még válaszolhatsz a kérdésemre. :) Tapasztalatok a munkavégzés terén stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!