Szerinted mennyiből lehet ma, 2024-ben kihozni egy felnőtt férfi EGÉSZSÉGES étkezését egy hónapra, ha nem rendel, hanem magának készíti a kaját?
Egy átlagos, 32 cm-s pizza súlya általában 1 kg. Milyen pizza 28 dekás? Mint a tenyered? Vagy szeletekről beszélünk?
És igen, egy jó pizza súlyának jó negyede sajt.
#11 "Én reggelit nem eszek"
Kérdés: "EGÉSZSÉGES étkezését"
Érdekes, érdekes.
#17 A pizza hol egészséges? Pont erről írtam hogy az egészségtelen kaják többsége drágább. Egy fagyasztotte pizza is 800ft a szarabb verzióból
#22 Mi köze a reggelinek az egészséges étkezéshez? Ez egy mítosz hogy reggelizned KELL.
Arról nem beszélve hogy a reggelik 95% a kb szemétből áll.
21: 32 dkg. Kb. 35 cm, nem mértem sosem.
Tekintve hogy a csomagolás 26,2cm, legyen inkább 26.
Úgy hogy megrendeled mondjuk a Forte-ből, amire tényleg ráraknak 20-25 deka, ha duplán kéred 35-40 deka sajtot. Meg ami átmérőben 5 centivel nagyobb, alapterületben eleve 1,5x akkora. :D De az árban is 3-4x annyi. Ezek a gyorsfagyasztott pizzák tényleg sza_ra sem jók, semmilyen értelemben. Én nem is nevezném pizzának, bár az eredeti olasz pizzához a Fortesnak meg a többinek sincs semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!