Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkát keresek, hívtak, de...

Munkát keresek, hívtak, de éppen nem tudtam felvenni. Visszahívtam őket 1 órán belül, de nem vették fel. Ilyenkor próbáljam meg később másodjára is, vagy hagyjam, majd hívnak?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 10. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Megpróbálnám később, de szerintem már buktad.
2024. ápr. 10. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

Ez komoly? Ne viccelj már, felnőtt ember vagy, csak tudod hogyan "kell" használni egy 40 éve ismert kommunikációs csatornát.

Hívd vissza, mint ha bárki mással beszélnél, valószínűleg ember fog beleszólni.

2024. ápr. 10. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Buko
2024. ápr. 10. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg még egyszer, de annál többször felesleges.
2024. ápr. 10. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan vesznek, ők hívnak megint. Amúgy meg nem 1990 van, szóval email címed is tudják gondolom.
2024. ápr. 10. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Visszahívod, nagy eséllyel nem veszik fel, mert éppen másik jelöltet hívnak. De ha visszahívod őket az egy pici pluszpont interjú előtt.
2024. ápr. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!