Nem tudom mit csináljak?
Felvettek az Aldiba dolgozni.
Hétfőn kezdek majd, de annyira megijedtem , mert annyi rosszat olvastam itt is pl. hogy nem tudom menjek , vagy ne menjek.
Ha valakit érdekel!
Túl vagyok az első sütési napon.
Szinte csak sütöttem.
Segítő voltam ugye, de volt , hogy akivel voltam, magamra hagyott , mert dolga volt.
Akkor már magam vettem ki a megsült pékarut , ilyenek.
Nagyon sokat segítenek egyébként.
Bármikor kimehetek mosdóba is, mert ugye olyat us olvastam, hogy nem engednek ki mosdóba sem valahol.
Igaz , úgy éreztem magam mikor hazamentem , mint aki másnapos ...
Elég kemény a terhelés, egyébként.
Na, szuper. Jól tetted, hogy végül nem hátráltál meg. Sejthető volt, hogy a korábbi munkádhoz képest keményebb lesz, de majd ehhez is hozzászoksz.
Még egy gondolat, ezért nem kell mindent elhinni, amit a neten olvasol.
"Igaz , úgy éreztem magam mikor hazamentem , mint aki másnapos ..."
Ez el fog múlni. Idővel belejössz.
Első munkanapomon (iroda) semmit nem csináltam, csak ismerkedtem a hellyel, helyzettel. Munka után olyan fáradtnak éreztem magam, mintha egész nap robotoltam volna.
"Elég kemény a terhelés, egyébként."
Pont ezért hagyd a francba!
Azt gondolod majd, hogy kiáll érted bárki is?
Az első nagyobb alibánál tolják majd le a torkodon a brét, ahogy ilyenkor ez szokás, te meg ha nem nyelsz akkor az volt az utolsó napod..
Gondolod ez személyiségépítő, és jövedelmező munka?
A végén csak a csalódás lesz, nameg akármelyik "régiós vezető" bármikor csicskába rak!
Érdemes?
Gondold át, hová tartasz, meddig süllyedsz...
Tudod én inkább vagyok büszke csöves, vagy akár utcai zenész, vagy streetfotós de nekem senki nem mondja meg!
És ugyanúgy megvan az a napi tiz tizenötezrem, mnt amit ott adnak.
Múltkor mondjuk gumizni voltam egy huszasért, kb két napig fájt a hátam utána :D
De többet nemis megyek hiába hívnak, meg nyaltak ki nap végén !
"Én vagyok a hibás, hogy a neten kezdtem el olvasgatni a véleményeket."
Nem vagy hibás, csak nem ismered a saját értékeidet, és hiszel az ígérgetéseknek, meg a hazugságoknak!
De nem gondolsz abba bele, ha előtted már tízezren elbuktak, elvéreztek, vagy a rendszer csavarta ki őket és egyszerűen még ott sem tartanak mint amikor ebbe belevágtak, TE MIÉRT JÁRNÁL MÁSHOGY?
Minden zsákutcába be lehet hajtani, és egy darabig haladni is bennük, de attól az még zsákutca marad!
Mások legalább már kitették elől a T betűs táblát (értékelések, meg amit olvashattál).
A végén meg ha nem veszíted el a teljes egyéniségedet és értékrendedet (ha egyáltalán van ilyened) majd meglátod mi történhetett volna máshogy.
26: No, milyen alkalmi munkák vannak, amit kis termetű nő tudna végezni? Faházfestés, stb...? Engem érdekel. Hol találod, csak úgy bemész és kérdezed, van-e munka?
Csöveees? 15 000-ből nem egy napig lehet megélni, hanem 5 napig saját lakásban.
Fészbukon szoktak még házi vasalást is hirdetni, azaz reggel hozzák a cuccot, délután viszik tőled, és akkor fizetik is.
De sokan csinálnak házi betegápolást, babysitterkedést is, ezekhez persze jobban kell érteni mint a vasaláshoz..
29: Most írják egy másik topicban, hogy 200 Ft-ot fizetnek betegápolásra egy órára... Ezekből nincs meg a napi 20 000 Ft, az érdekelne engemet.
Vasalás... Ki hozza?... 20 000???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!