Nem tudom mit csináljak?
Felvettek az Aldiba dolgozni.
Hétfőn kezdek majd, de annyira megijedtem , mert annyi rosszat olvastam itt is pl. hogy nem tudom menjek , vagy ne menjek.
10: :)
Érdekel engem is, mi alapján választanak.
Hány éves vagy kérdező?
Ha minden munkahelytől meg fogsz ijedni, mert egyesek ezt mondanak róla, kettesek meg mást, akkor soha nem lesz munkahelyed.
Elmész, megtapasztalod, és majd TE eldöntöd, hogy NEKED megfelel hosszú távon vagy sem.
Ahol én dolgozom, oda lasszóval kell embereket fogni. Aki jön, az próbaidő alatt már megy is. Képzeld el, én meg imádom ezt a munkát! El se lehetne kergetni innen.
Nem vagyunk egyformák... ÉRTED?!?!
12!
Ez elég hasznos hozzászólás volt
Köszönöm!
Mit dolgozol amúgy?
25 vagyok.
Eddig csak cipőboltban dolgoztam.
Egyébként tökéletesen megfeleltem!
Én vagyok a hibás, hogy a neten kezdtem el olvasgatni a véleményeket.
Elmondta, hogy nehéz dolgokat kell majd emelgetni,a visszajárót nem irja a ki a pénztárgép, de ezek nem jelentenek nekem problémát.
Kb. Ilyeneket beszéltünk.
Sem munkahelyi, sem munkahelyváltási rutinod nincs (még). Valahol normális, hogy parázol, ismeretlen , új közeg, ismeretlen tevékenység és napi illetve munkahelyi rutin.
Bemész, valaki majd utasítást ad, amit elvégzel, biztos hogy nem agysebészet. Megcsinálod, kapod a következőt. Pár nap múlva már elkezded megszokni a napi rutint, pár hét múlva kialakul a heti rutinod is, lesz helyismereted a munkahelyen, 1-2 hónap múlva meg már bármit megcsinálsz segítség meg rendszeres instrukciók nélkül.
Ha az első 1-2 nap rosszul érzed magad, még ne add fel. 2-3 hetet adj neki. A cipőbolthoz képest biztos hogy pörgősebb és egyben fárasztóbb lesz (valószínűleg szellemileg és fizikailag is), de nem teljesíthetetlen, több ezren dolgoznak ilyen áruházban, ne hátrálj meg. Sok sikert, jó munkát!
12: "én meg imádom ezt a munkát! El se lehetne kergetni innen."
Mi az a munka? Hátha nekem is tetszene.
Mért nem tetszik másoknak? Jól fizetnek?
"Ahol én dolgozom, oda lasszóval kell embereket fogni. Aki jön, az próbaidő alatt már megy is. Képzeld el, én meg imádom ezt a munkát! El se lehetne kergetni innen."
Mi ez, csak nem a posta?! :)
"Mi az a munka? Hátha nekem is tetszene.
Hatalmas a felelősség, ez általában nem szokott népszerű lenni.
Mért nem tetszik másoknak? Jól fizetnek?"
Nem a pénz miatt mennek el, hanem mert nagyon összetett a munka, hatalmas a felelősség, és iszonyú sok paragrafust kell tudni alkalmazni hozzá.
Ne tippelgess, mert nem könyvelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!